Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvárható egy fiatal feleségtől, hogy napi 8-9 óra munka után minden este főzzön a férjének?
A férjem minden nap 10 órát dolgozik, de minden nap főz nekem.
Egyébként nem lehetne felváltva? egyik nap te főzöl, másik nap a férjed, ha ennyire nem akarsz?
Ezt a férjeddel beszéld meg, ne az anyóssal...
ha neki jó a melegszendvics, meg a maradék, akkor ennyi, senkinek semmi köze hozzá... ha ebbe engeded beleszólni, hamarosan ő fogja irányítani az életeteket... amúgy meg a farnc se töltené az egész délutánját egy tűzhely mellett minden nap, lehet 2-3 napra előre is főzni...
13/15
Kérdező nő létére nem tudja megoldani akkor egy férfitől mégis mit várjunk.
Ugyanannyira elvárható mint a fiatal férjtől napi 8-9 óra munka után.
Ez ennyi.
Nem kell ebbe anyóst engedni belefolyni.
Te is dolgozol, felteszem a férjed is, akkor milyen alapon lenne a te dolgod csak? Arról nem is beszélve, hogy ha csak a férfinak nem megfelelő a hideg étel, akkor legyen szíves megmozgatni magát.
Letojnám, hogy anyós mit mond az az igazság. Kiröhögném, hogy még most is ő akarja megmondani, hogy mi jó a fiának. Meg kell beszélni, hogy a férjednek mennyire van igénye erre.
Eleve hülyeség minden nap főzni, s a maradékot kidobni, mert az fújjj milyen már.
Én volt, hogy 12 óra munka után is főztem, mert szeretem csinálni, de nem azért mert ez a dolgom.
A helyedben vasárnap főznék 2-3 napra, meg szerdán is. S akkor esztek is főtt kaját, s munka után csak szerdán kell főznöd.
Biztos én vagyok rosszul összerakva, de ki vagyok akadva azon, hogy mindenki azt mondja, ne főzzön...
én ápolónő vagyok, 3 műszak, 12 órás műszakok hétvégén, és bizony főzök minden nap. Férjem munkahelyén nincs lehetőség meleget enni, de fizikai munkát végez, kell neki naponta a főtt étel. GYereknek is kell enni, a menza színvonala tragédia lett két éve...
nekem nagyon furcsa, hogy nektek nem okoz örömet, ha finaomat tesztek az asztalra és megköszönik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!