Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvárható egy fiatal feleségtől, hogy napi 8-9 óra munka után minden este főzzön a férjének?
Főzzetek együtt, ha a férjednek igénye van rá. Simán meg lehet oldani, napi 8-9 óra átlagos munkaidő, a legtöbben emellett főznek, mosnak, takarítana, esetleg még a kerti munkákat is elvégzik. Természetesen ha a férjed is kb. ugyanennyit dolgozik, akkor tőle is elvárható, hogy ő is kivegye a részét a házimunkában.
Ha esetleg nem tud főzni, akkor főzz te, de akkor ő takarítson mondjuk.
Ja, még annyi, hogy ezt viszont ne az anyósod döntse el. Ha ti úgy gondoljátok, főzzetek, ha nem igénylitek, akkor ne.
De amúgy gond nélkül meg lehet oldani ketten. Esetleg lehet főzni egy nagyobb adagot két napra is némelyik kajából.
21-es voltam.
Ha csak annyi lenne, hogy napi 8-9 óra munka, az nyilván megoldható. De mellette nem mindegy,hogy mennyi idő megy el munkába járással, főzés mellett még ott van a bevásárlás, mosás, vasalás, takarítás....stb, meg azért pihenni sem árt egy kicsit.
Odáig rendben van,hogy a férjnek legyen minden nap főtt étel, de miért kell minden nap főzni? Pl. egy pörköltet, vadast vagy töltött káposztát 2 fő esetén nem egy napra készít el az ember.
Szerintem simán lehet főzni minden nap, csak nem épp vörösboros marhapörit.
Rengeteg olyan étel van, ami mosogatással együtt fél óra alatt elkészül, nálunk ilyenek vannak hétköznap. Hétvégén van nagyobb főzöcskézés, abból meg midig dobok a frigóba, hogy legyen amit gyorsan elő lehet kapni, ha egyáltalán nincs időm.
Amúgy meg nehogy már az anyós mondja meg…
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad
Gondolom itt nincsenek gyerekek, legalábbis a fiatal feleségből erre következtettem.
Én is azt írtam hogy főzzön, de nem hal meg senki az előző napi kajától sem, ha nem akarnak pocsékolni.
szerinted aki most nem főz, nincs ideje és energiája, mert dolgozik, az hogyan fog főzni, ha gyerek is lesz? most kellene megtanulnia beosztani értelmesen az idejét, megtanulni, hogyan lehet okosan főzni, stb.
De tudjátok mit, inkább ne főzzön, minek egyen a férje rendes ételt, elég a szendvics.
Próbáljátok ki, egy hétig éljetek hideg kaján...
Én hetente átlag egyszer vagy max. kétszer szoktam főzni, ezek a kaják átlag két napra elegek, vagyis egy héten max. 4 nap van főtt kaja, amit én csináltam. De pl. az én párom nem is annyira szereti a főtt kaját, hogy minden nap azt egye, ő szendvics párti. Ezen felül ha főtt kajára van gusztusunk általában rendelünk valamit, de fagyó is tele van mindenfélével, amit csak le kell kapni-. Pl. fasírt, pizza, halrudacska, rántott sajt...stb. Szóval kinek mire támad kedve.
de mi számít főtt kajának? Mert rántottát, bundás kenyeret , vagy ehhez hasonlókat akármikor összedobok, de nálam ez nem a főzés kategória még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!