Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan borultam ki? Tényleg szórja a pénzt vagy én vagyok garasos?
Férjemmel nyár óta vagyunk házasok, s akkor kerültünk közös kasszára. Korábban már éltünk együtt, de a nagyszüleinél, akik gyerekként kezeltek minket.
Az esküvő után különköltöztünk. Én dolgozom, havi 100-at kapok, viszont ő még nem. Azt mondta azért, mert 2 diplomája van, és csak a képzettségének megfelelő állásban akar dolgozni. Viszont ha jön a hideg, még magasabb lesz a fűtésszámlánk, állítólag havi 60 körül is volt már az előző lakók szerint.
Kerestem neki munkát, holnap kezd, egy irodában fog dolgozni, és havi 80 körül kap majd. A probléma annyit, hogy a drága kitalálta, hogy ő nem visz magával kaját, ebédszünetben átmegy az étterembe, eszik egy menüt (750 Ft), meg inni sem, majd vesz az automatából (250 Ft/ fél liter). Nem értem mi azzal a baj, ha én csomagolok neki kaját az előző napi maradékból, a munkahelyén meg majd beteszi a mikróba. Vagy vigyen szendvicset vagy péksütit... De nem, ő makacs. Azt is mondtam, ha úgyis étteremben ebédel, akkor vacsit már nem főzök, de az sem tetszik neki.
Tényleg én vagyok nagyon garasos vagy irtó nagy pazarlás étteremben enni a mi helyzetünkben?
Na még egy nagyarcú diplomás!!
A hideg vízre valót sem keresi meg, de igényei azért vannak!!!
Sokra megy a 2 diplomájával, ha minimálbért fog kapni!!!
nem lusta...
tényleg nem, hanem egy töketlen bolond, akinek még állást is a felesége szerez.
és máris megvan a kérdése tesója...
100ezret keresek, most fogunk házasodni, ő nem keres... igaz, ott csak 54 a fűtés.
Délután is ez ment, ha lefogyok, elvehet, ha lefogyok, elvesz...
jó lenne már IP alapján kivágni a fenébe a sok kamukérdést kiírót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!