Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan borultam ki? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan borultam ki? Tényleg szórja a pénzt vagy én vagyok garasos?

Figyelt kérdés

Férjemmel nyár óta vagyunk házasok, s akkor kerültünk közös kasszára. Korábban már éltünk együtt, de a nagyszüleinél, akik gyerekként kezeltek minket.

Az esküvő után különköltöztünk. Én dolgozom, havi 100-at kapok, viszont ő még nem. Azt mondta azért, mert 2 diplomája van, és csak a képzettségének megfelelő állásban akar dolgozni. Viszont ha jön a hideg, még magasabb lesz a fűtésszámlánk, állítólag havi 60 körül is volt már az előző lakók szerint.

Kerestem neki munkát, holnap kezd, egy irodában fog dolgozni, és havi 80 körül kap majd. A probléma annyit, hogy a drága kitalálta, hogy ő nem visz magával kaját, ebédszünetben átmegy az étterembe, eszik egy menüt (750 Ft), meg inni sem, majd vesz az automatából (250 Ft/ fél liter). Nem értem mi azzal a baj, ha én csomagolok neki kaját az előző napi maradékból, a munkahelyén meg majd beteszi a mikróba. Vagy vigyen szendvicset vagy péksütit... De nem, ő makacs. Azt is mondtam, ha úgyis étteremben ebédel, akkor vacsit már nem főzök, de az sem tetszik neki.

Tényleg én vagyok nagyon garasos vagy irtó nagy pazarlás étteremben enni a mi helyzetünkben?

2014. jan. 5. 17:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
6%
Nem jogosan borultál ki. Hagyd, hogy vegyen kaját az étteremben.
2014. jan. 5. 17:56
 2/30 anonim ***** válasza:
91%
abszolút pazarlás, durva hogy nem látja be
2014. jan. 5. 18:01
 3/30 A kérdező kommentje:
Oké, de ha minden nap étteremben eszik, meg iszokt ott egy üdítőt, meg vesz két üveggel az automatából, az havi 20 munkanappal számolva már 30 ezer Ft. Akkor alig lesz valamivel több nekünk, mint eddig...
2014. jan. 5. 18:01
 4/30 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen igazad van!

Én se engeném, miért is? ok, h egy hónapba egyszer kétszer közösen elmentek kajálni, de ez nem ok!

2014. jan. 5. 18:02
 5/30 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is pazarlás, főleg az automata, sima ásványvíz neki nem jó? Sokkal olcsóbb, vagy vihet termoszban teát, nem csak kevesebb pénz, de egészségesebb is.

Havi 30000 meg rengeteg éttermi kajára, annyiból már KETTŐTÖKRE is van egészséges, finom ebéd, ami semmivel sem rosszabb, sőt.

2014. jan. 5. 18:03
 6/30 anonim ***** válasza:
93%

Nem is értem, nem derült ki eddig, hogy milyen? Nekem ez alapján nagyon visszataszítónak tűnik, aki túl kényelmes, minden legyen a segge alá téve, ja és az a munka, ami alantasabb nála, az bűzlik neki... :/

Szerintem tök jogosan akadtál ezen ki, ez tényleg pazarlás.

2014. jan. 5. 18:04
 7/30 anonim ***** válasza:
92%
Én is kiakadtam volna. Egy hónapba 2-3szor belefér de ennyi.
2014. jan. 5. 18:05
 8/30 anonim ***** válasza:
43%
Érdemes lenne rábeszélni, hogy amíg keveset keres, addig ne egyen minden nap étteremben max ha nagyon siet és nem volt ideje kaját vinni. Egyébként 20*1000 az 20.000 nem 30.000.
2014. jan. 5. 18:08
 9/30 A kérdező kommentje:

Nem lusta ember ő, amíg nem volt munkája, a kertet csinálta, takarított, főzött, szóval ne ma TV előtt ült egész nap, hanem csinálta, amit tudott.

Szerintem az lehet a baj, hogy gazdagabb családból származik, ezek ott megszokottak, de most nincs annyi pénzünk. Így is üdítőt iszik csak, abból sem a legolcsóbb fajtát, 150-200 Ft másfél liter. De mégis olcsóbb, mint az automatából, nem is szóltam érte.

2014. jan. 5. 18:09
 10/30 A kérdező kommentje:
8-as: Így számoltam ki: éttermi ebéd: 750 Ft, hozzá ital: 250 Ft, meg vesz 2 üdítőt az automatából 2*250 Ft. Tehát összesen 1500 Ft.
2014. jan. 5. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!