Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harminc után már tényleg nagyon nehéz magadnak párt találni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 17:07
1/54 anonim válasza:
Szerintem ez egy tévhit hisz szinte minden korosztályban vannak egyedülállók és persze ahogy idősödik az ember egyre kevesebb de azért 30 egynehány évesen még simán lehet magadhoz valót találni!
2/54 anonim válasza:
Nekem nem volt nehéz . Sőt alig bírtam lerázni a csajokat annyira ragadtak volna.
3/54 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ. Pl. fiú/lány, stb?
4/54 anonim válasza:
Tinik tapadnak a 30as pasikra. Bar ha komoly kapcsolatot akarsz ugy lehet nehezebb...
6/54 anonim válasza:
Egy 30 feletti nőnek nehezebb párt találni, mint egy ugyanennyi idős férfinak.
7/54 anonim válasza:
#4, a kettő nem zárja ki egymást:)
A párom 17 volt, én 33, és a 17. évünket töltjük együtt:)
8/54 anonim válasza:
Szerintem meg hülyeség női oldalról is, 30 éves még nem öreg az bőven talál párt.
9/54 MrPifta válasza:
akár 60 évesen is lehet, sosem késő. Nehezebb, de nem lehetetlen
10/54 anonim válasza:
Azerintem nem egyszerű.
Sosem az..
De egy 30 felettinek elvárásai vannak kiforrott személyisége. Nehezebben köt kompromisszumot, pedig egy friss kapcsolat sok-sok kompromisszummal jár.
Persze a 30 csak egy mérőszám, ahogy idősödik az ember egyre nehezebb.
Nem az ismerkedés (sokaknál az is), hanem utána a kapcsolat elmélyítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!