Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mennyire fogadjátok el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frigg kérdése:

Ti mennyire fogadjátok el az ilyesfajta érveket mentségként?

Figyelt kérdés

Mint például: "ittas voltam, nem gondoltam komolyan, nem is emlékszem már rá, csak ezért vagy azért blabla"

Szóval adott egy (kellemetlen)szituáció, és a párod a fent említett kifogásokkal takarózik. Egyáltalán nem fogadható el, vagy a tett súlyosságától függ?

2014. jan. 3. 16:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
45%

Ilyen esetben nekem az lett volna a minimum, már ha egyáltalán ilyenbe keveredtem volna, hogy azonnal megszakítom a kapcsolatot a nővel, nem sértődésből odavágom jóval később, hogy NA JÓ, AKKOR nem írok neki.

Sztem ülj le vele beszélgetni hosszabban, higgadtan. Hogy ezt most meg kell beszélni. Kíváncsi lennék, akkor hogy reagál.

Vagy komolyan eljátszanám, hogy egy kamu pasival levelezgetek, még esetleg meg is említeném neki, hogy elhanyagoltnak és önbizalomhiányosnak érzem magam, amiért a férjem egy random nőcinek mondja, hogy szép, az meg nem érdekli, nekem mi a bajom. Aztán mehetnek ilyen enyhe flörtölések is benne. És utána el lehet játszani ugyanezt, mint a férjed. Akkor megtudja, hogy mi merre hány méter.

2014. jan. 3. 17:53
 22/28 A kérdező kommentje:
Én is szeretném ezt letisztázni végre, lehetőleg drámamentesen. Nem szeretem a konfliktusokat, de ugye az se megoldás, ha magamban tartom és csak én őrlődök rajta. Próba cseresznye, ma előveszem a témát megint. Remélem több értelme lesz, mint eddig. Utána megírom, hogy alakult. :)
2014. jan. 3. 17:59
 23/28 anonim ***** válasza:

majd ő diktálja mit válaszoljak, mert ugye elfoglaltak voltunk a pakolásban, nem ért rá.

hahaha, neki pont addig tartott volna leírni, mint neked, ha mindketten pakoltatok...

2014. jan. 3. 18:02
 24/28 A kérdező kommentje:
Ő a dobszettjét pakolta össze, én az asztalt takarítottam. A telefon közelebb volt hozzá, mint hozzám, nem ez volt az első alkalom, hogy ilyenre kért. Ha autóban utazunk, akkor is engem kér meg, hogy válaszoljak egy-egy üzenetre, gondolom egyértelmű, hogy miért.
2014. jan. 3. 18:11
 25/28 A kérdező kommentje:
A telefon közelebb volt hozzáM, mint hozzÁ. elnézést, elírtam.*
2014. jan. 3. 18:12
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Nálam nem elfogadható kifogásnak semmi. Ha annyira részeg lett volna, még rendes mondatot se tud megfogalmazni, nem hogy ilyet....

27/N

2014. jan. 3. 18:46
 27/28 Paulik Áron ***** válasza:

#21 ne rontsunk tovább a helyzeten, a lehető legrosszabb lenne sértődött gyerekként visszavágni. Semmiképp sem javaslom a megleckéztetését.

Viszont megnézhetnétek a Fireproof című filmet együtt, nem tudom mennyire vagytok vallásosak, de ha nem, akkor is igen jó gondolatokat adhat.

És mindenképp szeretettel beszélj erről a férjeddel, hogy érezze, neki is jót akarsz, nem csak a saját sértődöttséged hajt. Rá kéne jönnöd, mi miatt képes egyáltalán ilyen flörtölésre és talán ott kéne kezelni a probléma gyökerét.

2014. jan. 4. 00:06
 28/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem elfogadható. Egy felnőtt ember igenis tudja már hogy hol a határ a piálásban és soha ne kerüljön olyan tudatállapotba, hogy nem emlékszik az előző estére.
2014. jan. 6. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!