Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mennyire fogadjátok el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frigg kérdése:

Ti mennyire fogadjátok el az ilyesfajta érveket mentségként?

Figyelt kérdés

Mint például: "ittas voltam, nem gondoltam komolyan, nem is emlékszem már rá, csak ezért vagy azért blabla"

Szóval adott egy (kellemetlen)szituáció, és a párod a fent említett kifogásokkal takarózik. Egyáltalán nem fogadható el, vagy a tett súlyosságától függ?

2014. jan. 3. 16:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%

Nem kifogás, nem mentség, semmire.

Sem a elem valő vislekedése, sem a többi emberrel való viselkedésére. Aki kifordul magából ittasan az ne igyon.

Jó egy olyat elfogadok, hogy hangosabban beszélt, rosszul volt(az sem jó, de előfordul)

Én azt atrtom,mhogy az ember önmagát adja eltúlozva, ha vaalki reszegen agsszív, akkor azok a dolgok mélyen benne vannak, ha megcsal, akkor nem szeret, hiába józanul nem csalna meg, az érzelmei nem igazak, csak úgy vissza tudja fogni magát.. Erről egy vicc jut eszembe...:

Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek."

Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.

- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?

- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.

- És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár?

- Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!

2014. jan. 3. 16:34
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ilyen jellegű és szintű dolognál azért én ezt elfogadnám indoknak, de elvárnám a férjemtől, hogy többet ne legyen ilyen részeg, fogja vissza magát az ivásban.

Azt hiszem, azon múlik a megítélésem, hogy ha valaki részegen csak hülyeségeket beszél, vagy hülyeségeket is tesz. Amíg csak beszél, addig nem tekintem olyan nagy bajnak (tehát ha valaki részegen elkezd bunkón sértegetni, szerelmet vall valaki másnak, nagyzol stb.), de ha olyan dolgokat is tesz, amit nem kéne (összetör dolgokat, lefekszik valakivel, verekszik), ott már nem mentség a részegség egy cseppet sem.

Félreértés ne essék, semmiféle részegséget nem tartok helyesnek, de az első kategóriába eső dolgokat az első alkalommal simán megbocsátanám (és ha nem a férjemről/vőlegényemről van szó, akkor többször is), a második kategóriába tartozóakat az első alkalommal sem.

2014. jan. 3. 16:55
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
Először azt gondoltam, valami olyasmit fogsz írni, hogy egy buliban flörtölt valakivel, esetleg lesmárolták, vagy úgy táncoltak, stb.. Az is nagyon gáz lett volna, de az, hogy már régebb óta sms-eztek és ezt próbálja a részegségre fogni, nemcsak ciki, de sértő is rád nézve. Ki az, aki ezt elhiszi? Az a részeg, aki öntudatlanra issza magát, elképzelhető, hogy hülyeségeket beszél, összehányja a lakást, eltör valamit, vagy hasonló dolgokat tesz, amit józanul biztosan nem és másnap magyarázkodhat, de ilyet biztosan nem. Ha valaki annyira részeg, hogy nem tudja mit csinál, másnap nem emlékszik semmire, akkor az a telefon képernyőjét se látja normálisan, nemhogy hosszú ideig sms-ezzen valakivel érthető dolgokról.
2014. jan. 3. 16:55
 14/28 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó nagyon jól megfogalmazta. Részegen nem tudod egy telefon billentyűit pötyögni, nemhogy értelmes mondatokat leírni, pláne nem több sms-en keresztül.

Én akkor kaptam ilyen "á csak egy ismerős, szóra sem érdemes, hagyjuk a témát" választ mikor komoly bajok voltak. De ne legyen igazam!

2014. jan. 3. 17:01
 15/28 A kérdező kommentje:

Hát ezaz... végül is semmi durva dolgot nem írt.. vagyis, nézőpont kérdése. A csaj indított azzal, hogy "hey handsome" (szia jóképű), erre a férjem válasza, hogy szia sexy... meg mennyire cuki, meg milyen cool csaj, meg "melady" és bár régebb óta ismerné. Közben nekem meg még az sms-mizéria előtt mondta, hogy milyen nagydarab a csaj. Aztán először mondta ezt a részeg voltam, nem is tudom dolgot magyarázatképp, aztán azt, hogy csak azért írta ezeket, hogy megvigasztalja a lányt, mert lelépett a barátja és csak önbizalomtuning volt..

Hát bakker, és az én önbizalmammal mi van? Megkérdeztem fordított esetben mit reagálna. Hát nagyon nem tetszene neki és biztos leverné a gyereket... Akkor miről beszélünk?? Eleinte nem is húztam fel magam annyira, mert lényegében tényleg nem csalt meg, "csak" flörtölt.. de minél többet agyalok rajta annál rosszabbul esik, és nem tudom ezeket a kifogásokat érdemben elfogadni.

2014. jan. 3. 17:04
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Hát , nem tudom mi ebben a kérdés. Párod beszélget egy nővel aki kilóméterekre van tőletek, gyors találka esélytelen, nem titkolja a beszélgetést, veled olvastatja fel, mit nem bízol benne? Ne reagáld túl.
2014. jan. 3. 17:26
 17/28 anonim ***** válasza:
51%
Na ez pont olyan, mint öcsém, amikor valami rosszat csinál, vagy későn ér haza. Először kitalál egy kifogást, amit anyámék persze nem hisznek el neki, aztán kitalál egy teljesen más sztorit, hátha azt jobban beveszik. Mi ez a hülyeség, először részeg volt, aztán később kiderül, hogy mégse, csak az önbizalmát akarta növelni.. Azt meg ne vedd enyhítő körülménynek, hogy előtte ledagadtozta a csajt, a pasik gyakran csinálnak olyat, hogy a nőjük előtt fikázzák azt, aki amúgy bejön nekik. Én azt ajánlom, ülj le vele beszélgetni és értékeljétek át ezt a kapcsolatot, mert ugyan még nem csalt meg, de valami nagyon nem stimmel és talán még most meg lehetne menteni dolgokat.
2014. jan. 3. 17:29
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy úgymond titkolt kis viszonyt folytatna a kanadai lánykával akkor tényleg nem olvastatta volna fel veled a legféltettebb üzenetit.

Mindenesetre nagyon azért ne támadd le az incidens miatt, lehet férjednek van igaza, de azért nem ártana megbeszélni vele a dolgot, hogy aggódj egyfolytában emiatt.

Szerintem ha látja, hogy nagyon zavar téged a dolog, akkor lehet nem is beszél többet az illetővel, vagy te mondd meg neki ezt.

2014. jan. 3. 17:34
 19/28 anonim ***** válasza:
*ne aggódj
2014. jan. 3. 17:36
 20/28 A kérdező kommentje:

Persze, tudom én. Nem veszekedtem vele, meg semmi hárpiás dolgot nem csináltam, de nyilván rosszul esett leírva látni ezeket a dolgokat. ezért kérdeztem rá nála, hogy mit tenne fordított esetben--> A reakciója ugyan az volt, mint az enyém, ha nem "durvább". nem féltékenykedem, mert nem csalna meg, főleg nem egy Kanadában élő valakivel, csak azért mégis... a haverkodásnak is vannak bizonyos határai.

És azért is zavart, mert összevissza beszélt róla. Hát mondja meg elsőre őszintén, nem kell ilyen nevetségesen átlátszó dumákat nyomatni.

Amikor meg próbáltam ismét felhozni a dolgot, akkor meg kicsit megsértődve odapuffogot, hogy jó akkor többet nem is beszél vele meg letörli, holott én nem kértem ezt.. csak szerintem tudja, hogy kaksiban van, és a legjobb védekezés a támadás.

2014. jan. 3. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!