Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mennyire fogadjátok el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frigg kérdése:

Ti mennyire fogadjátok el az ilyesfajta érveket mentségként?

Figyelt kérdés

Mint például: "ittas voltam, nem gondoltam komolyan, nem is emlékszem már rá, csak ezért vagy azért blabla"

Szóval adott egy (kellemetlen)szituáció, és a párod a fent említett kifogásokkal takarózik. Egyáltalán nem fogadható el, vagy a tett súlyosságától függ?

2014. jan. 3. 16:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
75%
Nemcsak, hogy nem fogadom el, de többszörösen is rossznéven veszem. Először, mert rosszul vagyok a részegektől, másodszor mert megengedhetetlen dolgokat művelt, harmadszor, mert azt hiszi, hogy elfogadható indok, sőt mi több mentség a tetteire a részegség.
2014. jan. 3. 16:09
 2/28 anonim ***** válasza:
73%
Bűncselekmény elkövetésekor sem jó pont.
2014. jan. 3. 16:10
 3/28 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom alapjáraton, azonban túlreagálni sem szeretném a dolgot. Ezért vagyok kíváncsi mások véleményére is :)
2014. jan. 3. 16:11
 4/28 anonim ***** válasza:
87%
Apróbb ballépések, hülyeségek bőven elfogadhatók. Konkrét megcsalás, vagy ahogy már írták, súlyos bűncselekmény már nem.
2014. jan. 3. 16:14
 5/28 Paulik Áron ***** válasza:
88%

Ha az eset egyedi, és nem olyan súlyos, akkor teljesen elfogadható.

Ha rendszeres, akkor ott komoly gondok vannak a bizalommal, meg a hozzáállásával.

A párod ne takarózzon kifogásokkal, ha szeret akkor legyen őszinte hozzád. Ha te is szereted, éreztesd vele hogy bízhat benned, segítőkész vagy és nem utálod meg azért mert egyszer hibázott.

2014. jan. 3. 16:18
 6/28 anonim ***** válasza:
68%
gondolom megcsalásról van szó. Én nem fogadom el indoknak ebben az esetben.
2014. jan. 3. 16:18
 7/28 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán nem fogadom el. Normális ember tudja, hogy részegen sok minden rosszat megtehet. Ha ezek után is úgy dönt, hogy leissza magát, nálam ugyanolyan bűn, mintha józanul cselekedett volna rosszat, mert mind a kettőről ő tehet, és meg is akadályozhatta volna.
2014. jan. 3. 16:23
 8/28 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, alapkérdés számomra, hogy milyen gyakran kerül sor ilyesmire... ha nagyon ritkán, elvétve, akkor elfogadom, ha minden második héten ezzel indokolná a párom valami ballépését, akkor nem fogadnám el.
2014. jan. 3. 16:24
 9/28 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem sem jó indok ezzel magyarázni az elkövetett dolgokat. Alapból nem kellene úgy lerészegedni, hogy ne is emlékezzen arra mit csinál. Én már csak ezért is haragudnék, az hogy most ő önkívületi állapotban mit művelt az megint más dolog, ha tényleg nagyon durva volt akkor én nem fogadnám el mentségként.
2014. jan. 3. 16:25
 10/28 A kérdező kommentje:
Nos, inkább csak flörtölésről van szó. Konkrét megcsalás nemigen jöhet szóba, mert a hölgy Kanadában él, mi pedig Észak-Amerika csücskében. A lényeg, hogy kedves férjem és a csaj elméletileg egyszer régen találkoztak egy koncerten, és ismerősök facebookon. Ezzel semmi bajom, nem vagyok féltékeny típus, mindenkinek lehet ellenkező nemű barátja. Nem is nagyon szoktak kommunikálni, viszont a csaj mutatott valami új zenét páromnak, és onnantól beindult a napi szinten való sms-ezés, csetelés, ami szintén nem is zavart, mert miért ne tehetnék. Azonban-és itt jön az a bizonyos DE- szilveszter után pakoltunk a garázsban, és a csaj folyamat küldte az sms hadat. Férjem megkért, hogy olvassam már fel neki, miket ír a csajszi, és majd ő diktálja mit válaszoljak, mert ugye elfoglaltak voltunk a pakolásban, nem ért rá. Ez is oké, csakhogy az utolsó mondaton megakadt a szemem-i love you too! (Férjem amerikai, csaj kanadai ugye, és most az "i love you"-t így is tudom értelmezni, meg úgy is ha akarom. Az én meglátásom szerint ezt vagy annak mondod, akibe szerelmes vagy, vagy családtag, vagy komoly barátság, nem annak, akivel csak most kezdtél el beszélgetni.) Nem szoktam beleolvasni soha semmibe, de ez után nyilván feljebb görgettem, és bizony volt ott olyan, amit bizony kétértelmű volt rendesen, és igen rosszul esett. Szóba hoztam a dolgot férjemnél, és akkor jöttek elő ezek a kifogások, hogy hát szilveszter volt, be volt rúgva kicsit, nem is úgy gondolta, nem is emlékszik miért írta, stb. Szóval nem tudom.
2014. jan. 3. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!