Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vált már el vki azért, mert a másik nem úgy állt a gyerekneveléshez, ahogy szerinte kellett volna? Ha csak ketten lennénk, nem volnának problémáink azok a dolgok, amikből állandòan vita van a gyerekek kapcsán.
Az a baj, ha elválsz, azzal nem igazán lesz megoldva a dolog, mert ha csak agyon nem veri őket, akkor is lesz láthatási joga az apának:(
Nekünk nincs gyerekünk a férjemmel és nem is lesz.
Mikor beszéltünk róla hogyan neveljük, nem értettünk egyet a nevelés egyes részeiben.
Nevezetesen abban, hogy a férjemet úgy nevelte az anyja, és a többi gyerekét is, hogy osztogatta a pofonokat rendesen. Néha apróságok miatt.
Én nem akarok semmilyen bántalmazást, se pofont, se verést, se semmit a gyerekemnek. Én ezt nem tartom normális nevelési eszköznek. Nem akarom hogy a gyerekem féljen se tőlem, se az apjától.
Aztán ezen összekaptunk, és a végén sírva mondtam a férjemnek, hogy ha ő így akar bánni a gyerekünkkel, akkor én nem akarok gyereket inkább.
Ő azt mondta hogy ígéri hogy nem fogja bántani semmilyen formában, ha én így szeretném.
Az élet végül is megoldotta a dolgot. Kiderült, hogy nem lehet gyerekem. Szóval kettesben maradunk.
De így, hogy már megvannak a gyerekek nálatok, és így bánik velük....Hát nem tudom. Próbálj meg komolyan beszélni vele a válásról, hátha észbe kap. Ha váltok, akkor is lesz joga velük lenni....ha csak valami súlyos dolgot nem csinál. Így talán csak annyival lenne jobb, hogy kevesebbet vannak vele a gyerekek.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!