Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vált már el vki azért, mert a másik nem úgy állt a gyerekneveléshez, ahogy szerinte kellett volna? Ha csak ketten lennénk, nem volnának problémáink azok a dolgok, amikből állandòan vita van a gyerekek kapcsán.
9-es: a szigorúan nézés/tekintély kivívása és a lelki/fizikai terror között van egy szakadéknyi különbség.
De ahogy előttem is írták, örülj, hogy neked nem volt részed az utóbbiakban. Aki így nőtt fel, az el sem tudja képzelni, hogy ilyen létezhet.
12 miért hiszed,hogy ezt nem tudom?:) Evidens.
Már bocsi,de honnan tudjátok milyen volt-e a Családunkban lelki vagy fizikai terror? Mert erről nem írtam egy szót sem,hisz az eddigiek alapján nem is tartozik ide,hiszen a Kérdező sem írt (eddig) egy szóval sem ilyet a helyzetükről.De asszociáltok.
A válaszaid értelmi szintjéhez mérten asszociálunk.
" Nyilván más Gyerekeit nem kell nevelni,azokkal azért másmilyen.Mindenki. "
Fogalmad sem lehet, milyen az, amikor az apád mindenkit dicsér, és az összes körülötted levő gyereket ajnározza, de közben te lehetsz kitűnő mindenben, vagy a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem leszel elég jó neki soha a büdös életben. És ezt minden adott alkalommal érezteti is veled.
" Az pedig a Férjed szájából,hogy "nem is kell,hogy szeressék" inkább következetesnek és önfeláldozónak és jó szülőhöz méltónak tűnik.Én remélem,hogy inkább ez a pozitív helyzet áll fent esetetekben. "
Kérlek, ne szaporodj ilyen mentalitással. Komolyan, minek jöttél le a fáról?
*jav.: -milyen
Szerintem tényleg várjuk már meg a Kérdezőt,míg elolvassa és reagál a 9-es válaszomra.Mert reméljük igazam van.(Remélem remélitek,bár a 0%-omból sajnos nem erre lehet következtetni.)
69%-os! Nálatok leírásod alapján Apud Anyudat is terrorizálta,meg Téged is.Fizikailag és lelkileg is.A Kérdező,meg már a főkérdés részbe beleírta,hogy köztük kizárólag gyermeknevelési kérdésekben van probléma és egyet nem értés.Pontosabban így írta: "Ha csak ketten lennénk, nem volnának problémáink".
Miért akartok egy ilyen házasságot minden mélyebb megvizsgálás nélkül,ráadásul csak az érme egyik oldalát "ismervén" rögtön halálra ítélni? Ez abszurdum.
a házasság egy dolog egy gyerek pedig érző, képlékeny ember.
Pont ebben a korai szakaszban nagyon nem mindegy, mit látnak, hogyan bánnak velük. Mivé nevelik őket. Ha folytonos leszidást, negatív megerősítést kapnak, nagyon nem lesznek rendben magukkal, és ez rengeteg problémához vezethet. Amit nagy szerencsével sok idő alatt kiheverhetnek, de sokan nem ilyen szerencsések.
Melyiket féltenéd jobban? Amúgy ilyen "nincs" hogy nélkülök nem lennének gondok , mivel vannak. De hogy gondok vannak arról nem ők tehetnek. Ne csinálj belőlök áldozatot. Ez az én meglátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!