Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet lelkileg túlélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sz.Daniella kérdése:

Hogyan lehet lelkileg túlélni egy szerettünk elvesztését?

Figyelt kérdés
Nemrég hunyt el a férjem és azóta rettenet az életem.Csak a kisfiam tartja bennem a lelket.Átélt más is már ilyet.
2013. dec. 26. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon nehezen. Én most vagyok mély gyászban.

Ajánlok neked a Facebook-on egy gyászcsoportot, zártkörű, oda símán mehetsz. Kéred a felvételt, és ott sorstársakkal leszel körbevéve. Mindig van, aki valmaivel - egy picivel is - tud segíteni.

Őszinte részvétem. :(

2013. dec. 26. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:

4-5

Szerettünkről volt szo, te nem szeretted az édesapádat...

Mindenkinek részvétem:(

Az élet megy tovább, én ezzela mottóval erősítem magam..és nem agyalok, a "mi lett volna ha?" Gondolaton...feleslegea...a szepre emlékszem...

2013. dec. 26. 22:05
 13/13 anonim válasza:
0%

Szia

Nagyon sajnálom ami veled történt

Én is veszitettem már el közeli hozzátartózómat, a nagyapámat, eléggé megviselt,közel ált hozzám. De mivel Jehova Tanuja vagyok vigaszt jelentett a számomra a Biblia. Ennek a könyvnek Isten a szerzője akitől jobban senki sem tudja átérezni a fájdalmunkat. Ö gondoskodott egy olyan reménységről ami rőt ad ilyenkor ezt írja a János 5:28,29 "Ne csodálkozzatok ezen,mert eljön az óra,amelyben mindazok, akik az emléksirokban vannak,hallani fogják az ő hangját,és kijönnek". Míért hihetünk ebben? Mert Isten már támasztott fel halottakat. A Biblia nyolc olyan emberről ír,aki feltámadt a földön.Voltak köztük fiatalok és idősek,férfiak és nők is. Az egyik ilyen egy férfi aki feltámadt már négy napja halott volt (János 11:39-44). Ezenkivűl Isten vágyik rá,hogy feltámassza a halotakat (Jób 14:14,15).

Ha szeretnél többet megtudni erről a témáról látogass el Jehova Tanui holnapjára jw.org Itt letölthec egy olyan füzetet is aminek a címe: "Ha meghal valakid akit szerec"

2013. dec. 27. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!