17 éves fiú vagyok. Nevelőapám többször bántalmazta fizikailag és lelkileg a húgomat, nem ez volt az első eset, csak eddig nem léptem közbe, felszólítottam hogy jobb ha befejezné erre nekem támadt?
Elmondod, hogy ő mit tett a húgoddal és veled. Egy felnőttel szemben egyértelműen a gyerekeket fogják védeni.
Anyukád meg gondolkodjon már el egy kicsit ki a fontos neki? A gyerekei? Vagy egy férfi, aki ráadásul nem is a gyerekei apja.
7.ik látom te nem voltál még ilyen helyzetben,mert én igen.
Nem a Gyámügyhöz kell menni először,mert az csak egy száraz hivatal,a kivizsgálással a Gyerekjólétis foglalkozik,ő az,aki a gyakorlati életben lefolytatja a nyomozást,az ő feladata a havonkénti kijárkálás és az érintettek kikérdezése.Ezt csinálják,ha már ezt megkérdezted.
És az ő anyagukkal lehet tovább menni a Gyámügyhöz...
értem.
Csak azt is figyelembe veszem hogy anyuék nincsenek házastársi kapcsolatban.élettársi kapcsolatban vannak.Sajnos már át testünk ehhez hasonló problémán és nagyjából tudjuk hogy mit kell csinálni csak én a vér szerinti apámnak nem mentem neki mert én nem tehettem semmit mert még kicsi voltam,ezért is vált egy anyu kb 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!