Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet lelkileg túlélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sz.Daniella kérdése:

Hogyan lehet lelkileg túlélni egy szerettünk elvesztését?

Figyelt kérdés
Nemrég hunyt el a férjem és azóta rettenet az életem.Csak a kisfiam tartja bennem a lelket.Átélt más is már ilyet.
2013. dec. 26. 15:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem! Sajnos átérzem a helyzeted. 1 éve hunyt el a férjem, 2 kisfiúval maradtam itt. Lelkileg nagyon nehéz, nem érzem, hogy csökkent volna a fájdalom, sőt azt kell hogy mondjam, ahogy megy az idő, lelkileg annál nehezebb. :(
2013. dec. 26. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokan. De neked ott a kicsi, miatta (is) muszáj erősnek lenni. A gyász, a fájdalom idővel enyhülni fog.
2013. dec. 26. 15:09
 3/13 intrepid ***** válasza:
100%
November 20.án éjjel 2 és 2 -30 között halt meg a feleségem. Azért ennyi idő, mert újraéleszteni megpróbáltam, értek hozzá, nem sikerült. 32 év házasság. Azóta sem tudok talpraállni. Pedig ismerem a mondást, hogy nem az a lúzer aki elesik, hanem az, aki nem tud felállni. Annyi emberen segítettem már életemben, és rajta nem tudtam. Szakképzett EÜ-s vagyok.
2013. dec. 26. 15:15
 4/13 anonim ***** válasza:
12%

Nekem apám halt meg 4 éve. De örülök neki. Pont jó helyen van ott ahol van!!!

Kizárólag azt sajnálom, hogy ez nem előbb következett be.

Öngyilkos lett amúgy. Felkötötte magát. :)

2013. dec. 26. 15:21
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
Jah boccs 5 éve.
2013. dec. 26. 15:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Túl lehet és kell is élni, az első idő a legnehezebb, de idővel kicsit csendesül a gyász, sok erőt és kitartást.
2013. dec. 26. 15:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most december 20.-án halt meg az apukám, nem volt idős, csak 56 éves. szörnyű. de arra gondolok, hogy ő most jó helyen van, és majd találkozunk, hisz néhány évtized múlva megyek én is utána oda ahol most ő van. ő már tudja milyen odaát és biztosan lát minket, tudja hogy minden rendben.
2013. dec. 26. 15:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia. Részvétem! Embere válogatja, ki mennyire viseli jól, illetve rosszabbul. Nekem most jan 27-én lesz 3éve hogy elhunyt a feleségem, 32éves volt. Az akkor 5,5éves fiammal maradtunk így ketten. Nálam megállt az idő, csak a fiamon látom ahogy növekszik. Máig nem tettem túl magam rajta. A fiad majd eltereli a gondolataidat. Megkérdezhetem mi történt, és a fiad hány éves?
2013. dec. 26. 16:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Részvétem.
2013. dec. 26. 16:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!Szomorú, hogy ennyien vagyunk ilyen helyzetben,de mindenkinek részvétem, és kitartást kívánok!Igen a 4 és fél éves kisfiam erőt ad.
2013. dec. 26. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!