Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a 44 éves férjem csavarog?
Figyelt kérdés
Van egy kisfiunk akit elmondása szerint imád, mégis inkább haverjaival van ahelyett, hogy velünk lenne. Azt mondja, hogy szabadságra van szüksége. Soha nem fog megváltozni?2013. dec. 24. 08:47
21/21 anonim válasza:
Az én párom is csavargott, és elég rossz néven vettem egy idő után. Majd megbékéltem vele, hogy kell néha pár sör a barátokkal. De hosszútávon rosszul esik.. Majd rájöttem, hogy nem bírja a négy fal között, a panel lakást. Megbeszéltük, hogy mi lenne, ha vennénk egy házat. Most a ház körül tevékenykedik, ha csavarog néha, akkor velem. Nem mindenki otthon ülő típus, megoldást kell keresni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!