Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális, hogy a 44 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a 44 éves férjem csavarog?

Figyelt kérdés
Van egy kisfiunk akit elmondása szerint imád, mégis inkább haverjaival van ahelyett, hogy velünk lenne. Azt mondja, hogy szabadságra van szüksége. Soha nem fog megváltozni?
2013. dec. 24. 08:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én férjem így "tombol". Ő neki elég rossz fiatalkora volt, nem nagyon járt el sehová szinte. Ő 30 évesen kezdett el eljárni helyekre, akkor ismertem meg, rá 4 évvel később hozzámentem és született egy gyönyörű kislányunk.

Most a férjem 40 éves lesz februárba és ő is ugyanezt csinálja már nyár óta, amióta új munkahelye van.

Jó megértem hogy így próbálja bepótolni azt ami lemaradt az életéből, csak sajnos már túlzásba viszi. Imádja a kislányunkat persze tehát boldogok vagyunk, csak itt is kevesebbet van itthon. Most szerencsére ő készíti az ünnepi ebédünket, engem beparancsolt a szobába pihenni azért is írok. Tehát ő jóvá teszi ezt, hálás. Igaz én csak 30 éves vagyok de én elmondtam az állandó bulikról már, de a férjem most kezd olyan lenni mint egy kamasz.

Ezt én sem értem, igazán de itt a kulcsa a dolognak annyi hogy rossz élete volt. Tehát érthető is ez.

Lehet a te férjed is így tombolja ki magát ha eddig nem volt ilyen, nem így ismerted.

Lehet hogy volt egy olyan időszaka amit nem mondott el neked, és most próbálja utólag bepótolni.

Próbáljátok meg megbeszélni ezt, az lesz a legjobb.

2013. dec. 24. 09:58
 12/21 A kérdező kommentje:
Másfél éve vagyunk együtt, én 24 éves vagyok. Fiatalkorában is csavargott azért is vált el tőle a felesége.
2013. dec. 24. 10:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor viszont tudtad nagyon jól, hogy mire számíthatsz. Így nincs miért felháborodnod, nem zsákbamacskát vettél.
2013. dec. 24. 10:04
 14/21 anonim ***** válasza:
1,5 éve vagytok még csak együtt és már van egy gyereketek? Lehet kissé elkapkodtátok a dolgokat és erre most jön rá...
2013. dec. 24. 10:04
 15/21 A kérdező kommentje:
Neki már van egy velem egyidős lánya, szerintem nem a kicsivel van baja. Gondolom ilyen tipus.
2013. dec. 24. 10:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Olyan unalmasak már a cseppenként adagolt kamukérdéseid, kislány. Neked nincs életed? Szenteste sincs értelmesebb tennivalód?
2013. dec. 24. 10:41
 17/21 anonim válasza:
71%. Mégis mit írjon a kérdező? Leírta a lényeget, nem elég?
2013. dec. 24. 11:36
 18/21 anonim ***** válasza:

csak azért mert ennyire le 0-zták néhány a válaszom ;)

[link]

2013. dec. 24. 11:49
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Drága Kérdező,

már ne is haragudj meg... na jó, karácsonykor nem fogok senkivel csúnyán beszélni az illetően, h mennyi esze van, h 2O évvel idősebb pasihoz megy.

a miért miatt nekem teljesen más jutott eszembe. miért pont karácsonykor kattan be és kezd el mászkálni? miért pont most nem találja a helyét? na bumm! szar gyerekkora volt. azóta sem dolgozta fel, h hülye volt az apja v anyja, és azóta sem tanulta meg, h hogy kell karácsonykor szeretni. ki akar menekülni a világból, mert az advent és a karácsony a szeretetről kéne szóljon, de ő ahhoz gyökér, h részt vegyen a történetben. sajnálom.

2013. dec. 24. 15:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Ma is csavarog?
2013. dec. 24. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!