Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A betegségem miatt tönkremegy a házasságom?
Ettől még teljes értékű nő vagy. És ha a férjed igazán szeret akkor nem lesz ebből semmi gond a házasságotokban.
Nálunk pl az van hogy nem sokkal az esküvőnk után kiderült, hogy soha nem lehet gyerekem, hiába van méhem, nem érek vele semmit sem.
Ettől még a férjem velem marad mert szeret, és elsősorban egymást választottuk egy életre. Nem azért vett el hogy úgymond a tenyésztehene legyek...Pedig mindketten akartunk gyereket. De az élet így hozta. Ettől még szeretjük egymást, és ugyanúgy nőnek tekint engem.
Örökbe fogadni nem szeretnénk. Elfogadtuk hogy nem lesznek gyerekeink. Van két kutyusunk , és ennyi:) Így négyesben boldogok vagyunk.
27/N
Kedves 21-es, igen, budapestiek vagyunk, de valószínűleg hamarosan Sopronba költözünk, úgyhogy most bevallom egy kicsit felcsillant a szemem. :D
Köszönöm szépen a hasznos tanácsaidat, igyekszek észben tartani a rosszabb napjaimon. A vidámabb napjaimon én is csak viccelődök rajta, hogy legalább nem kell "végig szenvednem" azt a 9 hónapot, nincsenek terhességi csíkok, meg rosszullétek, de hát bármit megadnék azért, hogy átélhessem, szóval nyilván nem szívből jön. :)
Ha meg lenne hozzá minden szervem, de meddő lennék, akkor is megjárnék minden utat és nem adnám fel, hogy lehessen egy saját babánk. Van olyan ismerősöm, akinek szintén nem lehetett saját gyermeke, aztán mesterséges úton olyan jól belejöttek, hogy lett 3 is. :) Így egy kicsit nehezebb, de bízom a legjobbakban.
Én is azért tartok a nagyobb gyerektől, mert lemaradok az első éveiről, nem tudom így mennyire tudnám sajátként szeretni. Talán második gyerkőcnek szóba jöhet, de ezen még gondolkodunk. 2-3 évesnél nem szeretnénk idősebbet akkor sem, mert nem tudom hogy tudnám kezelni egy idősebb gyerek kérdéseit, már berögzült szokásait.
Az biztos, hogy annyit küzdünk mostmár egy babáért, hogy szerintem utána ő lesz a család szeme fénye és dicsősége bárki is kerül hozzánk. :)
Elnézést kérek, hogy szétoffoltuk a témát és kellemes ünnepeket mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!