Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A betegségem miatt tönkremegy a házasságom?
Már miért menne tönkre? Te igenis teljes értékű nő maradsz! És ha a párod igazán szeret ezt ő is így fogja gondolni.Egyébként nagyon sajnálom.Fel a fejjel!
2013. dec. 19. 20:37
Szerintem bármi lehet. Szerintem a legjobb esélyed arra, hogy ne menjen tönkre, ha boldog vagy a pároddal és ezt érzi rajtad. Ha azt látja rajtad, hogy ez így már nem az igazi, kevés vagyok neked, az egy lépés a ború felé.
Szóval szerintem érezd jól magad ebben a gyerektelen életben. És ha a párod nem érzi jól magát, vagy saját gyereket akar, akkor majd elmegy. De te előre ne itasd át ezzel a mindennapjaitokat. Azt alkosd meg, hogy milyen a jó élet így.
2013. dec. 19. 20:39
Pontosan mi ez a betegség? Nagyon érdekelne. Nekem is hasonló gondjaim vannak.
2013. dec. 19. 20:39
(és ezzel nem azt mondom, hogy baj ha fáj ez belül. és szép intim pilllanatokban meg is oszthatod vele ezeket az érzéseidet vele. de ne ez legyen a hétköznapok levegője.)
2013. dec. 19. 20:40
5/23 A kérdező kommentje:
Sajnos el kell távolítani a méhemet.
Ha a férjed szeret, akkor nem fog tönkre menni a házasságod emiatt.
Egy távoli rokonomnak 7 hónapra született halva a babája. Akkor vették észre, hogy a méhében egy daganat van, amiatt halt meg a baba. Megműtötték. Azóta 40 év telt el, de még mindig együtt vannak a férjével.
Sajnállak, de próbálj ne gondolni a rosszra.
2013. dec. 19. 21:30
én 26 éves voltam mikor méhnyakrákot diagnosztizáltak nálam aminek a következménye nekem is a méheltávolítás lett. 1 éves volt ekkor a lányom (tehát szerencsésnek mondhatom magam hogy szültem előtte) a férjemmel szétmentünk, de ennek semmi köze a műtétemhez!!! viszont! én mindig is több gyerekre vágytam... most 38 éves vagyok újra férjhez mentem (olyan férfihoz akinek nincs saját gyermeke) és épp ha minden jól megy nyílt örökbe fogadással pár hónapon belül megszületik a közös gyermekünk :) nem érzem magam emiatt kevesebbnek... sőt.. úgy gondolom az élet a legszebb feladatot adta nekem ezzel: felnevelni, szeretni egy ártatlan babát, aki nem tehet arról, hogy a szülei nem tudják vállalni... de tudom mit érzel... ha van kedved írj nyugodtan privátot...
2013. dec. 19. 21:45
8/23 A kérdező kommentje:
A páromnak már vannak gyerekei. Rossz arra gondolni, hogy mikor öregasszony leszek senki sem fog lesz*rni sem.
nem attól nő egy nő hogy van-e méhe vagy nincs... ezt baromi hamar felejtsd el!!! ez egy baromság! férjed ugyan úgy fog szeretni mint előtte... hidd el egy pasit se érdekel (akinek már van saját gyereke) hogy tudsz-e szülni vagy sem... tehát ilyen téren nálad egyáltalán nem lehet probléma.. itt csak és kizárólag neked kell ezt feldolgoznod!!! de mint ahogy előbb írtam van megoldás a gyermekre is :) tudom még korai erről beszélni még a műtéten sem vagy túl... de túl leszel rajta... én tudom :) mennyi idős vagy?
2013. dec. 19. 22:30
SZóval csak azért kéne gyerek, hogy valaki rád nézzen ha öreg leszel?
Ha szülsz, akkor sem garancia, hogy a gyerekeid majd ápolnak, vagy csak meglátogatnak az öregek otthonában!
2013. dec. 19. 23:09
Kapcsolódó kérdések: