Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi az a határ amíg engeditek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a határ amíg engeditek a férjetek "szárnyalni"? Meddig tűrtök?

Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 07:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
78%
Mi az, hogy engeditek? Majd én megmondom, hogy meddig szárnyalhatok.
2013. dec. 19. 07:48
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
nekem meg ne repkedjen,mert lecsapom:)
2013. dec. 19. 07:57
 3/29 anonim ***** válasza:
92%
Sem ő, sem én nem akart "szárnyalni" soha. Nem értem a kérdésedet.
2013. dec. 19. 07:59
 4/29 anonim ***** válasza:
94%
MIT akarsz kérdezni? Mert ez teljesen érthetetlen így.
2013. dec. 19. 07:59
 5/29 anonim ***** válasza:
54%
Nekünk még csak jövőre lesz az esküvőnk. Nekem már egy csók is megcsalásnak számít, ha meg még több is történik na azon végképp kiakadnék és biztos szakítanék. Én ezeket nagyon komolyan veszem, nem viccből szeretném összekötni vele az életemet. Szóval ha tudnék róla,mit csinál akkor biztos, hogy nem tűrném.
2013. dec. 19. 08:00
 6/29 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, most ebben a helyzetben vagy? Vagy csak úgy érdekel a véleményünk?
2013. dec. 19. 08:01
 7/29 A kérdező kommentje:

Most kezdődött a közös életünk és nem akarok a rátelepedni,de azért szeretnék szabályokat felállítani a kapcsolatunkba,gondolok itt ivászatra,haverokra,meg minden olyan dologra,ami elősegíti az együttélést.Igazából azért tartok egy kicsit,mert a barátnőm hozzáment egy pasihoz,aki teljes mértékben leuralja,minden barátnőjét és a családját is elüldözte mellőle,minden másodpercét beosztja,és én nem akarok ilyen cipőbe kerülni.Azért is az a második kérdés,hogy meddig kell egy nőnek tűrni,a szárnyalást meg arra értem,hogy mi az a pont amikor hangot kell adnunk arra,hogy nem értünk egyet azzal,amit tesz.

Remélem így érthető,hogy mit szeretnék tudni.És persze csak általánosságban.

2013. dec. 19. 08:18
 8/29 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Előtte már mennyi ideje laktatok együtt?

Mert lakva ismerszik meg az ember, ha akkor működtek a dolgok, akkor szerintem most sem lesz probléma. :)

Szerintem előre ezen felesleges agyalnod, csak élvezzétek a friss házaséletet.

Nálunk úgy van, hogy jövőre lesz az esküvő, de már 4 éve vagyunk együtt és fél éve költöztünk össze.

Amióta együtt lakunk minden szuper, jól kijövünk egymással. Neki nagyobb a baráti köre, de azért nem tud velük annyira sűrűn találkozni, mert ők vidékiek, de mikor van rá lehetősége összefut velük, én csak annyit mondok menj csak és jó szórakozást. De eddig ez soha nem ment a kapcsolatunk rovására, mert Ő mindig megtalálta az optimális megoldást. Sőt, régen volt olyan, hogy miattam ritkábban találkozzott velük és akkor meg én nyomtam Őt, hogy találkozzon már gyakrabban velük, mert akkor majd nehogy azt mondják én nem engedem Őt. Én is szoktam neki mondani, hogy most megyek barátnőzni, nemsokára jövök. De ha van, hogy én is megyek a barátaival találkozni.

2013. dec. 19. 08:27
 9/29 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ha összeköltöztetek, már ismered annyira, hogy tudd milyen szokásai, igényei vannak bulizás és haverozás terén. Ha nem tetszik,és komolyabbra szeretnéd fordítani a dolgokat, akkor mielőbb fejezd ki a nem tetszésed, és próbáljatok meg kompromisszumokat kötni. Egyébként ha az én párom most bejelentené,hogy ő "szárnyalna", nem díjaznám, hogy minden hétvégén kocsmában üljön, minden este eljárjon a haverokkal, mert akkor addig szárnyalgathatna míg nem én is "elrepülnék a fészekből." :D
2013. dec. 19. 08:34
 10/29 anonim ***** válasza:
88%

Egyrészt ha az együttélés alatt müködött a kapcsolat, akkor a házasság nem szabad, hogy bármit is változtasson ezen. Ha mégis, akkor ott legalább az egyik fellel komoly gondok vannak.

Másrészt a egy kapcsolatban (akár együttélés, akár házasság) SZÜKSÉG van arra, hogy szigorúan szabályozva legyen minden, akkor annak a kapcsolatnak nincs értelme.

2013. dec. 19. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!