Meddig "illik" elmenni? Hol a határ?
hétvégén mutatjuk be egymást otthon a barátommal.
én 20éves vagyok, ő 22.
Szombaton Ő jön, át, vasárnap én hozzájuk.
Novemberben ismerkedtünk meg, januárban jöttünk össze.
A bemutatkozás után itthoni dvd-zést tervezünk.
Meddig lehet elmenni...ha értitek mire gondolok.
Szerintem a szex még korai... de ilyenkor azért jobban felszabadul az ember, ha értitek mire gondolok.
Meddig lehet elmenni OLYAN értelemben, kinek mi a véleménye?
Azért gondolom egy szexibb fehérnemű nem árt :)
nem vagyok már szűz, de nem akarok r*bisen viselkedni, és elijeszteni a fiút, meg nem akarok rámászni, mert ha beindulok eléggé nehezen állok le :D
ezért képzeletben már előre meghúzom a határokat:)
oké, akkor a "szexi fehérneműs" részt hagyjuk figyelmen kívül.
Akkor a kérdés: Ki meddig menne el ??? petting? szex? csókcsata? tipi-tapi? stb stb
Mit csináltatok az elmúlt két hónapban? Két méter tisztes távolságból teázgattatok?
A szüleiteknek már bemutatjátok egymást (=hosszabb időre terveztek), de a szex még semmilyen formában nem történt meg?
Ha neadjisten nem működik, akkor hétfőn szakítatok, miután már bemutattátok egymást a családnak?
nem vagyok már kislány, de nem akarom másnap bután érezni, vagy szégyellni magam amiért pl. rámászok.
És nem akarom, hogy azt gondolja hogy egy r*banc vagyok, ugyanakkor prűd sem akarok lenni...
Hol az arany középút??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!