Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házimunka köszöntet érdemel vagy természetes?
Amikor a férjem elmosogat, kitereget, kitakarít vagy más házimunkát elvégez, mindig megköszönöm neki.
Amikor viszont én csinálok valamit, köszönetet sosem kapok érte, mintha észre se venné, hogy a koszos ruhái a szennyesből mosás és teregetés után a szekrénybe vándorolnak.
Nálatok hogy van? Érdemel a nő köszönetet a munkájáért vagy ez olyan apróság, hogy szóra sem érdemes?
természetes, mi mégis megköszönjük egymásnak
oda-vissza
Szerintem mindkét fél köszönetet érdemel, vagy egyik se. Az nem tetszik, hogy az egyiknek meg van köszönve, a másiknak meg nincs.
Tehát vagy te ne köszönd meg és vedd természetesnek, vagy te is várd el a köszönetet (de akkor mondani is kell neki).
ebben az esetben te se köszönj meg semmit...mert akkor a köv 60 évben ha valamit megcsinál, akkor hálálkodnod kell? a férjed szerint nem, akkor ne tedd..
1.
persze, hogy természetes, de azt is megköszönöm, ha odanyújtja a sót...:D nálunk így természetes, hogy értékeljük egymás erőfeszítését:)
/főleg, hogy mindketten gyűlölünk takarítani, de a tisztaságot szeretjük/
Én nem szoktam sose megköszönni es o sem, ha elvégezzük az ALAPVETO dolgokat otthon.
Nem esik le a gyűrűje a férjemnek, ha elmosogat vagy esetleg kiporszivozik. Sot!!!volt, hogy a furdot-wc-t o takaritotta ki egy szo vagy keres nélkül! Ezen mondjuk meglepődtem, de mai napig lazán nekiáll surolni, ha ugy adódik.
Ez olyan, mint a gy.neveles..azert, mert megcsináljuk, attol meg ugyanugy kötelessége foglalkozni es tanitania neki is a gyermeket, nem csak az anyának. Bar szerencsere Nála alapvetoek ezek a dolgok es osszerakhatom a két kezem, amiert anno a sors ugy hozta, hogy totalkaros lett miattam az autója ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!