Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez megcsalas?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalas? Jogosan erzem magam megbantva?

Figyelt kérdés
Ferjem 35 szülinapjat ünnepeltük, jo sok pia is fogyott es ott volt egy közös ismerösünk csaj akinek tudom h bejön a ferjem. Valamikor felvetettem amikor 3asban beszelgettünk hogy ki kene probalnunk harmasban, es persze tök reszegen mindharman meg is egyeztünk h persze oke. Aztan nagyon berugtam es kidöltem, de masnap kiderült h ferjem lefeküdt ezzel a csajjal, de azt mondja h vegül is az en ötletem volt a 3-as csak kidöltem igy maradt a kettes felallas. Tudom h hülye voltam meg nagyon reszeg de most nagypn rosszul erzem magam...szerintem ez igy megcsalas. Kinek van igaza?

2013. dec. 13. 09:55
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
63%

Ha ti olyan modernek vagytok, mi meg prűdek akkor most i a baj? Elmondta, hogy megdugta, nem? Akkor ott a őszinteség és kész!

Vagy mi a baj? Mégsem vagy olyan modern?

2013. dec. 13. 14:55
 32/43 anonim ***** válasza:
78%

Úgy látszik, csak neked jelenti az új dolgok közös átélését egy hármas felállás... A férjed meg csak d.ugni akart és sz.rt a kettőtök " közös élményére"...:-)

Ezek után már nem együtt fogtok új dolgokat kipróbálni, hanem külön is.

Szóval eddig csak a te szemelleznőd nem engedte láttatni, hogy ez csak neked jelenti az új, közös élményt, neki csak egy qrás engedéllyel mással!

2013. dec. 13. 15:11
 33/43 A kérdező kommentje:
na mindegy vegülis megbeszeltük, bocsanatot kert meg hogy nagyon sajnalja tenyleg nem volt teljesen tiszta a szitu. Azt is mndta h ö is nagyon reszeg volt, mindenesetre most minden ok, lehet h kiprobaljuk harmasban csak mas felallasban mert most ki akar engesztelni :D
2013. dec. 13. 15:34
 34/43 A kérdező kommentje:
31es senkire se mondtam soha h prüd utalom ezt a szot amugy is es nem tartom magam u de morednek, talan kicsit nyitottabnak mint az atlag de nem mondtam soha h ez jo vagy rossz.
2013. dec. 13. 15:36
 35/43 anonim ***** válasza:
"Most minden ok"? Ezentúl ha vadászik, mindig hazaviszi a "zsákmányt" , hogy kiengeszteljen... Kíváncsi vagyok, a 2 pasi 1 nő felálláshoz mit szólna? Borítékolom a válaszát :)
2013. dec. 13. 15:40
 36/43 anonim ***** válasza:
Többet ne idd le magad, mert megint megcsal!
2013. dec. 13. 15:45
 37/43 A kérdező kommentje:
igazad van ezentul nem rugok be :D a 2 ff 1 nö felallast ajanlotta fel, de nekem az nem jön be.
2013. dec. 13. 15:49
 38/43 anonim ***** válasza:
38%

:-D

Inkább nézed, hogy a férjed mást kúr meg, ahelyett hogy téged qrnának ketten?

Anyám, te tényleg nem vagy 100-as... :-D

2013. dec. 13. 15:52
 39/43 anonim ***** válasza:
Bevesztek?
2013. dec. 13. 16:05
 40/43 A kérdező kommentje:
ha ilyen alparian kellene fogalmazni akkor nem csak ö kur mast hanem en is.
2013. dec. 13. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!