Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalas? Jogosan erzem magam megbantva?
milyen engedélyezett megcsalás? miről beszéltek, hülyék vagytok?
a kérdező a HÁRMAST ajánlotta fel, amiben mindhárman ugyanannyira kiveszik a részüket a dologból. az hogy valakinek belefér-e ez egy kapcsolatba vagy nem, mindenkinek a magánügye.
igen, ez MEGCSALÁS. te nem ezt hoztad fel, ez csak egy idióta kifogás a férjed részéről, hogy 'hát akkor a te hibád, hogy kidőltél'.. KIVÉVE ha úgy kezdtétek el, hogy te benne voltál és közben kidőltél. akkor a te hibád. de ha már nélküled kezdték el, akkor igenis megcsalás.
Ebbol latszik szerintem, hogy a ferjednek a nyitott hazassag nem ugyanaz, mint neked. Neki ez cask egy lehetoseg arra, hogy kieljen MINDENT, amit akar. Nem pedig egy plastform arra, hogy ketten, egyutt ateljetek mindenfele vad es szines dolgot, ami cask tovabb erositi kettotok osszetartozasat.
Amugy is azt gondolom, hogy mas-mas okbol akar nyilt kapcsolatot egy no es egy ferfi. O szerintem egyaltalan nem erzi azt a nagy osszetarto erot a kacsolatototkban, mint te, hogy :huu, hat mi annyira kotodunk lelki szinten, hogy a kapcsolatunk meg ezt is elbirja. Hanem ez egy fantasztikus lehetoseg neki a szexre massal.
Ezert nem is erti, mi a baj? Hiszen eddig is belefert ez neki. Ja, hogy ez neked mast jelent? Itt az ideje egy komoly beszelgetesnek!
aki egy nyitott kapcsolatot erkölcsi témában átmoralizál, az tulajdonképpen retardált. Ott pont arra szerződnek a felek, hogy ezt ne kelljen.
aki komolyan próbál azon dilemmázni, hogy egy nyitott kapcsolatot erkölcsi értelemben definiáljon...annak az emberismerete, helyzetismerete siralmasan együgyű.
Nem értem a problémázás lényegét. Ha hármasban csináljátok, akkor is a férjed elsősorban az új nőre izgul, te meg csak ott vagy. Szóval a lényeg ugyanaz, max még végig is kell nézni.
Akinek a hármas bejön, nem értem mi baja ha a férje kettesben csinálja mással. Nekem ez logikátlan. Mondjuk ennél már csak az lett volna pikánsabb, ha a férje végül egy másik pasival kefélt volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!