Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik megcsalták a férjüket, miért tették? Mennyi ideig? Mi lett a vége?
A rokonságban van ilyen. 18 év házasság és 4 gyerek után jött rá, hogy még nem ÉLT. Igaz, a házasság alatt sem volt sehol munkahelye, és unatkozott.
A vége válás lett.
A férjem családjában van ilyen. De ott kölcsönös a dolog. A csaj megcsalta a férjét még a kapcsolatuk alatt. Aztán az esküvő után a pasi csalt, majd a csaj, aztán legutóbb a pasi bukott le megint.
3 éve házasok. Még mindig. Azt ne kérdezd hogy ennek mi az értelme mert nem tudom:)
27/N
5ös... hányok tőled. Mekkora ordas ribi vagy...remélem a férjed megtudja és jól megver szíjjal, megérdemled.
szégyen, hogy te is a nőtársadalom tagja vagy.
Biztosan nem tudom az előzményeket. De attól még nincs mentség arra amit csinálsz...
Akkor rendben van, ha nyitott a házasság és ebbe mindketten belementek. Tehát tudjátok egymásról, hogy lefekszetek másokkal is.
De nagyon gerinctelen dolog, ha a házastárs háta mögött csinál valaki ilyet...
Miért nem lehet megmondani őszintén hogy nem vagy boldog, elválni, és aztán kefélni másokkal?
Komolyan nem értem...manapság a húség már tényleg nem jelent semmit sokaknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!