Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak. Hogyan tovább?
Esküvő után egy héttel(!) más dugta.
Hazudott.
Mi a kérdés?
El kell döntened, hogy meg tudsz e bocsájtani vagy nem.
Ha igen,hosszú idő fog eltelni,mire rendeződnek a dolgok, és erőt kell venni magado.nem szabad felhánytorgatni (amit könnyű mondani,de betartani....)ha pedig úgy érzed, hogy nem tudsz megbocsátani akkor felesleges minden erőfeszítés mert ez mindig ott fog állni köztetek,és szép lassan "megölitek" egymást.
Engem megcsaltak. 3 és fél év kellett hozzá, hogy helyrejöjjek,de bízni még most sem igazán tudok.
Döntsd el, hogy mi az erősebb.A szeretet, a szerelem,a tisztelet, vagy a csalódottság a fájdalom,a megbántottság....
Nálunk gyerek is van.csak miatta döntöttem úgy, hogy kap még egy esélyt,de sosem lesz már az igazi.Valami meghalt bennem pedig szeretem,ő is szeret,de ez nem az,ami előtte volt.
Nézd akkor így:
ő nem szeret, mert megcsalt
hazudott, szóval ki tudja, hány eset volt még
nem tisztel
semmibe vesz
megaláz
Tudnál vele lenni? Nem azon kattogni, hogy igazat mond e, vagy nem e éppen mással dug?
A szeretet nem ér semmit ha nem viszonozzák.
1. megcsalt
2. hazudott
Aki 1 héttel az esküvő után képes félrelépni, akkor az szerintem nem csak egyszeri alkalom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!