Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Mit lehet még tenni?
Az csak akkor fog megtörténni, ha ő is akarja. De úgy néz ki a helyzet, neked teperned kell, miközben ő tojik az egészre. Egy házasság és az érzelmek életben tartásához ketten kellenek, te egyedül kevés leszel akkor is, ha fejre állsz. Én egyébként elkezdeném ugyanazt csinálni, amit ő, vagy látszólag, hogy azt higgye. Csak, hogy tudja ő is, milyen érzés.
A férj különben társ kell, hogy legyen, nem az x-edik gyerek, aki kierőszakolja magának a figyelmet. Csak magára gondol, azt le merném fogadni, meg sem fordult a fejében, neked jó-e, hogy a kutya nem törődik veled, mint nővel.
Mondjuk azért, ha ő időben próbálta jelezni, hogy igényt tartana rád, mint társra, feleségre, és te ennek ellenére nem voltál hajlandó leszakadni a kicsikről, akkor természetes, hogy kiszeretett belőled. Csakhogy akkor elválhattatok volna, és nem kellett volna rögtön más nőhöz szaladnia. Magyarán közös erővel lett elcs.szve, ha a kommunikáció sem működött köztetek.
Az meg egy dolog, hogy titeket választott, de ettől még nem fog újra belédszeretni. Talán soha. Én kétlem, hogy egy ilyen helyzetből fel lehet építeni egy kapcsolatot, ha másba szerelmes.
Na, a végére kiderül a teljes sztori, és akkor már nem vaktában lövöldözünk... :) Jobb később, mint soha, na mindegy.
Az, hogy titeket választott, sok mindenből fakadhat. Elsősorban ott vannak a gyerekek, a megszokás, a közös ház, a válási mizéria, amit elkerülne. A helyedben adnék egy évet magatoknak, hogy megnézzem, helyreállnak-e a dolgok, de ha azt látom, hogy nem, nem szeret, akkor inkább megérné elválni.
Külsős szemmel lehet egyszerűbb ez az egész.. ezért is kérdeztem meg.
De én még mindig nem értem.
Miközben problémái voltak és fusztrálták a gyerekes dolgok és levelezett egy nővel. Azt mondta nekem, hogy vállaljunk be még egy gyereket, csak én nem szerettem volna. Miért, ha nem volt belém szerelmes, hanem egy másikba?
Ne csak a gyerekkekel törödj, hanem vele is. Töltsetek kettesben több idöt, hallgasd meg a problemait.
Nem hiszem, hogy ezen valoban valtoztattal, ha eddig a gyerek voltak a fontosabbak neked. Neked kell az elveszett bizalmat viszaszereni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!