Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tovább? Mit lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Mit lehet még tenni?

Figyelt kérdés
A férjem szerelmes lett egy nőbe, levelezőtársak voltak. Én jöttem rá.. már a találkát szervezték. Ultimátumot adtam, hogy döntse el mit akar.. Minket választott. Azóta megbeszéltük a problémáit. Az volt a baja, hogy a gyerekek fontosabbak voltak számomra illetve, hogy kevés időt töltök vele. folyt.
2013. júl. 23. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Nem lehet hogy szeret,csak az változtatta meg kicsit hogy nem lett még egy gyerek?

Lehet ezért már nem ugyanolyan mint volt,mert ez elszomorítja.

Vagy,egy időre azt hitte,kevésbé érdekel téged ő,vagy ilyesmi. (Mivel nem akartál gyereket,ő meg igen.)

De,mivel gyereket akart,szerintem csak szeret(ett).

Nem hiszem hogy olyantól akar valaki gyereket akit nem szeret.

Bár a levelezés dolog nem szép,ez igaz.Pláne a találka tervezése.

2013. júl. 23. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Az a baj, hogy itt inkább neki kellene igyekeznie, de erre nem képes. Te pedig ragaszkodsz ahhoz a kis darabkához, ami még ebből a családból maradt.
2013. júl. 23. 16:30
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát utolsó, nem értek egyet, ezzel, hogy nekem kell visszanyernem a bizalmát..

Minden napom arról szól, hogy a kedvében járjak és figyeljek rá és meghallgassam stb. Pont ezért is tettem fel a kérdést, mert úgy érzem, hogy a bizalmamat én elvesztettem felé és mégis én teperek, ennél megalázóbb helyzetben nem is lehetnék, miközben azért voltam kénytelen a gyerekekkel lenni annyit, mert ő soha nem foglalkozik velük, a gyereksírást nem bírja. Ezért én órákig ringattam a kicsit, hogy ne sírjon, hogy a férjemet ne zavarja. Mindent elintézek a gyerekekkel, hogy a munka után pihenhessen. Minden nap együtt vagy szexuálisan. Szóval rohadtul ne én legyek már mindenért a hibás, amikor ő nem tudta kinyitni a kicsi száját és elmondni, hogy mi nem tetszik neki.. Megértem, hogy neki ezek problémák voltak, de én sem jókedvemben foglalkoztam annyit a gyerekekkel, hanem mert helyette is mindent megcsináltam velük, én is töltöttem volna vele több időt, ha segített volna bármiben is. Velem ki foglalkozik és az én érzelmeimmel?

2013. júl. 23. 16:41
 14/16 A kérdező kommentje:
bocsánat.. nem utolsó, hanem 10-es
2013. júl. 23. 16:43
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

Már bocsánat, de egyszer már téged választott. Nehogymár folyton lesben kelljen állnod, hogy uraságának mikor van elege és mikor jön rá az ismerkedhetnék?? Most a gyerekek miatt, később mást fog mondani. Ha kevés időt töltesz vele, az azért lehet, mert rád hárul az összes meló otthon, emelje fel a seggét és segítsen be, ne udvaroljon más nőnek.Az itteni válaszolók szerint meg neki van igaza? Agyrém....

Soha, de soha nem tudnék bízni benne többé, bár esélyt sem adnék. Nálam ezzel nagyon elrúgná a pöttyöst.

2013. júl. 23. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Ki kellett volna dobnod, aztán kapart volna utánad. Ha újra megteszi, akkor majd pár hónap csalás után, megint téged választ és kész.
2013. júl. 23. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!