Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak. Hogyan tovább?
Kidobnám, mégis mit tennék?
Te is az a gyökér fajta vagy, akit szarrá lehet csalni?
Ilyen nincs. Csak úgy nem lehet összegabalyodni senkivel, főleg nem úgy, hogy hirtelen elkezdenek szexelni. Az ilyen ember gyenge akaratú, nincs önuralma, szóval egy percig sem kínlódnék vele.
Persze úgy megint más, hogy Te is megcsaltad. Szóval vagy lenyeled a békát vagy hagyjátok ezt a rettentő stabil kapcsolatot.
Ez attól függ,meg tudsz-e ezért bocsátani neki.Ha nem,akkor ne folytasd,mert folyton csak felhoznád neki,eszedbe jutna,hogy mást csókolt úgy,ahogyan Téged szokott.Én nem tudom,tudnám-e ezt így.
Ráadásul Te is megcsaltad.Én nem tudom,mit jelent az Nálad,hogy CSAK egy csók volt,én biztosan belepusztulnék,ha egy csókkal is megcsalnának.Én sem teszek ilyet,hiszen akkor miért vagyunk együtt?
Létezik monogámia,poligámia,lehet választani,előre megbeszélni,mi fér bele.
Beszéljetek sokat,döntsd el,meg tudsz-e bocsátani,és később ne vesd a szemére,hogy megcsalt,ha Vele maradsz,mert akkor hiába volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!