Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak. Hogyan tovább?
A srácban az a legnagyobb gáz, hogy elmondta neked. Nem azért mondta el, mert tisztel téged, hanem azért,mert nem bírta a terhet cipelni,furdalta a lelkiismeret,így könnyített a lelkén,elmondta neked,hogy neked is fájjon.(Ezt a meglátás Popper Pétertől olvastam!)Tehát,még önző és gyáva is. Ezt neki,ismétlem NEKI kellett volna saját magával lerendezni,a saját lelkiismeretével elszámolni,úgy , ahogy te is tetted, nagyon bölcsen, hogy nem mondtad el neki a csókot,hanem magadban helyre tetted,és tanultál belőle,hordozod a terhet,és nem bántottad meg ezzel őt is.Miért kell a másiknak szenvednie azért, mert én f@sz vagyok??
Nagyon bölcsen cselekedtél, és ne legyen ez magyarázat arra, hogy megcsaltam ,hát most visszakaptam,ő is megcsalt!
A két történet két külön dolog.
Most rajtad a sor,hogy mennyire tudod azt a fájdalmat feldolgozni.
De ,valóban komoly a kapcsolatotok?Gondolkodjatok el rajta,hogy mennyit ér nektek,mik a normáitok,mi fér bele, tujátok -e folytatni,és, hogy miért történhettek meg ezek a megingások.
Én ezek után nem tudnék őszintén hozzábújni, lefeküdni vele, meg semmi... arra gondolnék, hogy ezt mással is képes volt megtenni.
Belepusztulnék a tudatba, hogy nem voltam elég, mindig erre emlékeztetne, ha ránéznék.
De igazából te tudod, hogy megéri-e vele lenni, igazából már ott tudnod kellett volna, hogy nem ő az igazi, amikor mással smároltál. Hidd el, nem vagytok egymásnak valók, hiszen akkor egyikőtök se csinálna ilyet a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!