Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoros barátságból szerelem? Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A legjobb barátok vagyunk, de mindketten többet érzünk a barátságnál. Viszont annyira mások vagyunk, mások az igényeink, hogy párkapcsolat nem működhetne közöttünk. Maradhatunk úgy barátok, hogy szerelmesek vagyunk egymásba? Meddig tudunk vajon parancsolni az érzéseinknek, és a józan eszünkre hallgatni?2012. aug. 7. 00:50
1/9 anonim válasza:
Ez már veszett ügy!Vagy az egyik vagy a másik!Szerelmesen nem működik egy barátság,főleg ha a mindkét fél szerelmes a másikba!
2/9 anonim válasza:
Miben vagytok mások? Am szerintem ha igaz barátság és érzitek amit kell akkor működhet csak alkalmazkodni kell. :)
Talán pont attól lenne szép, hogy különböztök.
3/9 anonim válasza:
Na várjál, egy párkapcsolat érzelmeken alapul. Ha ki tudott alakulni egy mély barátság, és szerelem is, akkor mi a baj?
4/9 anonim válasza:
Szerintem próbáljátok meg, mert ha nem, lehet, hogy örökre bánni fogjátok.. Ha esetleg nem működne a dolog, legalább tudjátok, és ha tényleg legjobb barátok vagytok utána is azok tudtok maradni. Annyira nagyon biztosan nem különböztök ha barátok vagytok, főleg ha legjobb barátok. Viszont nektek kell eldöntenetek, hogy a barátságotokat szeretitek jobban, vagy a szerelmeteket, azt hogy melyikre van inkább szükségetek.
5/9 A kérdező kommentje:
Elég nagy életvitel- és felfogásbeli különbségek vannak, ezt jobban nem szeretném kifejteni. De egyszer már belefutottam egy ilyesmi helyzetbe, és akármennyire szerettük egymást a kapcsolat elején, végül sok veszekedést szült a különbség és ráment a kapcsolat.
Vele nem szeretnék veszekedni, és nem szeretném, hogy eltávolodjunk egymástól.
2012. aug. 7. 01:11
7/9 anonim válasza:
Szerintem beszéljétek meg a dolgot:). ha jó barátok vagytok akkor biztos dűlőre fogtok jutni
8/9 anonim válasza:
na hogy döntöttetek? :)
egyébként én is voltam ilyen helyzetben... legjobb barátok voltunk, összejöttünk, sokat veszekedtünk, majd egyre jobban elromlott minden. már nemis beszélünk :/
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést. :) Igazából nem léptünk semmilyen irányba... tisztában vagyunk egymás érzéseivel, de igyekszünk egyelőre úgy tenni, mint ha semmi sem változott volna. És igazából tényleg nem változott, szerintem nagyon jó így a kapcsolatunk, és nem befolyásolta az, hogy színt vallottunk. Ameddig bírjuk így, addig csináljuk így. Majd ha nem elégszünk meg ennyivel, akkor ráérünk újra gondolkodni rajta, hogy hogyan tovább...
2012. aug. 28. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!