Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye, hogy fiú-lán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy fiú-lány barátságból szerelem szövődjön?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:

50%

Most erre mit lehet válaszolni? Tapasztalatom szerint nem lehetséges. Másik szerint van ilyen. Akkor valahol félúton.

2012. júl. 8. 19:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Fiú-lány barátság is nagyon kevés, az ,,igazi,, legalábbis ...! Ha meg tényleg haveri szint, akkor meg arra is kevés ..

19/L

2012. júl. 8. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Sokszor fordult elő ilyesmi. Személyes példa is van.

20/l

2012. júl. 8. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2012. júl. 8. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
nem sok
2012. júl. 8. 19:56
 6/10 anonim válasza:

Nagyon sok.

Pl. az én fiúm is barátom volt.

2012. júl. 10. 23:27
 7/10 anonim válasza:

hát azért elég sok az esélye.

az én pasimmal is előszőr barátok voltunk,aztán most már járunk

2012. júl. 11. 13:47
 8/10 anonim válasza:
nem
2012. júl. 12. 14:41
 9/10 anonim válasza:
szerintem 1000% én is igy vok fiuba vok szerelmes de barik is vagyunk
2012. júl. 16. 15:01
 10/10 anonim válasza:
szerintem nagyon nagy az esélye, mert ha alapból barátok vagytok egyre jobban megismeritek egymást és ez abba az irányba is elmehet, hogy szerelmesek lesztek.. velem is így volt de nem lett semmi mert egyikünk sem tudott a másik érzéseiről de azóta megbeszéltük ő összejött az egyik barátnőmmel szóval lépnem kellett.. De azóta legjobb barátok maradtunk de úgy igazán..:) az az erős barátság:)
2013. okt. 19. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!