Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez megcsalas?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalas? Jogosan erzem magam megbantva?

Figyelt kérdés
Ferjem 35 szülinapjat ünnepeltük, jo sok pia is fogyott es ott volt egy közös ismerösünk csaj akinek tudom h bejön a ferjem. Valamikor felvetettem amikor 3asban beszelgettünk hogy ki kene probalnunk harmasban, es persze tök reszegen mindharman meg is egyeztünk h persze oke. Aztan nagyon berugtam es kidöltem, de masnap kiderült h ferjem lefeküdt ezzel a csajjal, de azt mondja h vegül is az en ötletem volt a 3-as csak kidöltem igy maradt a kettes felallas. Tudom h hülye voltam meg nagyon reszeg de most nagypn rosszul erzem magam...szerintem ez igy megcsalas. Kinek van igaza?

2013. dec. 13. 09:55
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
89%

Részegen fetrengesz, miközben a férjed d.ja a barátnőtöket melletted? :D :D :D :D

Szerintem nincs ezzel semmi baj :D

Szülj neki egy gyereket, hogy a családba egy értelmes ember is legyen. Persze csak akkor lesz az, ha nem örököl semmit.

2013. dec. 13. 11:56
 12/43 anonim ***** válasza:
84%
Áhhh, hát egy jót röhögtem a sztorin!!! Kösziii, feldobtad a napom, te kis kiesett!! :DDDD
2013. dec. 13. 12:05
 13/43 A kérdező kommentje:
En inkabb azert hoztam ezt az egesz 3as temat, mert tudom h ferjemnek is bejön ez a csaj (nem a baratnöm) es gondoltam h kicsit felizgatom ezzel, reszegen jo ötletnek tünt, na mindegy ezt se fixaltul le inkabb csak kerdeztem h benne lenne e vagy h mit szolna. Arrol szo nem volt h csak ugy szexelnek. Most azt gondoom lehet h nem is ez volt az elsö eset.
2013. dec. 13. 12:22
 14/43 anonim ***** válasza:
69%

te akartál szeretőt keríteni a férjednek de úgy látszik ő elég önálló ebben. bár egy rugóra jár az agyatok, ez sok házasságban nincs így.:)

egyébként. ha egy másik nővel fekszik le a férjed az még véletlenül sem jelenti azt, hogy te izgatod fel ezzel.

2013. dec. 13. 12:31
 15/43 anonim ***** válasza:
6%
Mi ebből a tanulság?nem kell berugni mint a disznó.Szép látvány lehettél csont részegen.Ezt nem szégyelled?Egy pasi is undorító részegen hát még egy nő.Mit csodálkozol megcsalt..és engedélyel
2013. dec. 13. 12:32
 16/43 anonim ***** válasza:
49%
2013. dec. 13. 12:39
 17/43 anonim ***** válasza:
73%

"ott volt egy közös ismerösünk csaj akinek tudom h bejön a ferjem"

"felvetettem, hogy ki kene probalnunk harmasban"

Ezek szerint, NEKED IS BEJÖTT A CSAJ!!

2013. dec. 13. 12:40
 18/43 anonim ***** válasza:
70%
Inkább mentél volna istállót ganézni :D
2013. dec. 13. 12:49
 19/43 A kérdező kommentje:
több mint 10 eve vagyunk együtt, elötte kiprobaltam mar en is lannyal, benne lettem volna en is valoszinü, de igy ugye nem voltam. Az lett volna a lenyege hogy együt kiprobajunk valami ujat. Nem voltam valami hu de gusztustalan reszeg allat, nagyon ritkan iszunk, annyi törtent hogy lefeküdtem aludni. Eleg koran sajnos.
2013. dec. 13. 13:06
 20/43 anonim ***** válasza:
61%

Tehát el akartad játszani a fas.zacsajt, csak nem sikerült...:-D

A férjednek meg tetszik a csaj, a csajnak is ő, te

gyakorlatilag rábeszélted a férjed, hogy leqrja a lánykát.

És még jót is tettél magadnak, hogy kidőltél, mert milyen nyomorult lett volna látni, hogy egy másik nőt elszántan kefél

2013. dec. 13. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!