Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy régi barátnőm férje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy régi barátnőm férje szexuális üzeneteket írogat nekem és felhívott magunkhoz, mikor az asszony nincs otthon! El kéne mondanom a nőnek?

Figyelt kérdés

Régen barátnők voltunk, de neki ez a kapcsolata nagyon régóta tart (7+ év) és én akkoriban még inkább buliztam és nem volt komoly kapcsolatom, lenézett. És megszakadt a kapcsolat, pedig én próbálkoztam.

A pasi régen is írogatott, gondoltam ha megházasodnak, akkor abbahagyja, de nem. Szólnom kéne, vagy már nem az én dolgom?

2013. dec. 12. 10:39
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy téged ütnek vernek a pasik, de engem nem. Vannak kulturált férfiak is, de elhiszem, hogy sok nőt vernek.
2013. dec. 16. 14:38
 42/52 anonim ***** válasza:
91%
Felsejlik bennem is a lehetőség,hogy mindez csupán provokatív kamu,hiszen a történet több ponton is sántít.Viszont amennyiben igaz,amit írsz,amellet,hogy nem vagy normális,és egy rakás sz@r az életed,még szánalmasan is viselkedsz.Nagyon óvodás szint ez.A pasi aljas módon viselkedik,te szintén.Lealacsonyítod saját magad azzal,hogy reagálsz az üzeneteire,és tudod,ez nem bosszú,hanem egy veszélyes játék.Tönkre teszed magad,plusz másik két ember életét.
2013. dec. 16. 15:16
 43/52 A kérdező kommentje:
Én nem teszem tönkre magam, ez nem egy szórakozás. Csupán ennyi. Ha nem akar írni, akkor nem ír. Mindig ő kezdi, én csak játszom:)
2013. dec. 16. 15:17
 44/52 anonim ***** válasza:
75%
játszol egy másik ember életével, boldogságával. Lehet, hogy szemét volt a régi barátnőd amiért lekoccolt de te most sokkal szemetebb vagy. Tipikus női viselkedés. Gusztustalan. Más férjével kikezdeni. Húzod az agyád mert neked ez jólesik, azt meg nagyon jól tudod, hogy a csaj szenvedhet az egész miatt. Vagy ne szólj neki és töröld a srácot végleg, vagy szólj. Ha nem teszed és továbbra is belemész a játékba akkor csak egy gerinctelen, undorító ember vagy. Ennyit erről. A barátod helyébe mert úgy kidobnálak mint macskát sz.rni, mivel amit művelsz nem egy felnőtt, normális emberhez méltó viselkedés. Remélem te is megszívod majd egyszer hasonlóan. :)
2013. dec. 16. 20:05
 45/52 A kérdező kommentje:

Nem én kezdtem ki vele. Ő kezdte, mindig ő kezdeményezett.

Ő nem játszik a felesége boldogságával?

Ha nem tudja, akkor nem szenved. Talán én vagyok az egyetlen, akit fűz a pasi? Nem, ő is mondta. Próbálkozik másoknál is, én vagyok az állandó, de vannak mások is.

Ő nem gerinctelen? Ő nem undorító? Csak én?

Érdekes...

2013. dec. 16. 22:31
 46/52 Girgoy ***** válasza:

Az a manusz beteg és gondja van a kapcsolatával, de ha ő kérdezne, akkor neki adnáénk tanácsot, itt viszont Te kérdezel, így Veled foglalkozunk.

De azt hiszem elég válasz jött össze ahhoz, hogy lásd: valamit tenned kell, ez így nem mehet tovább, abba kell hagyni. A legjobb, ha a csajnak is szólsz, de a manuszt mindenképpen le kell állítani, tiltani határozottan és végérvényesen. Ha viszont nem hallgatsz ránk, akkor ne kínozz minket tovább az álkérdéseiddel...

2013. dec. 17. 13:28
 47/52 anonim ***** válasza:
83%
hű, de ellenszenves vagy. :o
2013. dec. 17. 17:52
 48/52 A kérdező kommentje:
porcelánnyúl: miért vagyok ellenszenves?
2013. dec. 17. 19:09
 49/52 anonim ***** válasza:
96%

Mert egy rosszindulatú gerinctelen gané vagy.

Iszonyatosan kíváncsi vagyok, hogy milyen rétegből való vagy, meg hogy hogy nézel ki, bár ennek semmi köze a kérdésedhez.

2013. dec. 17. 19:12
 50/52 anonim ***** válasza:
Neki mondd meg hogy nem kersz belole. De az asszonynak irni, ez aljassag lenne, olyan besugos gerinctelen fele.
2013. dec. 30. 16:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!