Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy régi barátnőm férje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy régi barátnőm férje szexuális üzeneteket írogat nekem és felhívott magunkhoz, mikor az asszony nincs otthon! El kéne mondanom a nőnek?

Figyelt kérdés

Régen barátnők voltunk, de neki ez a kapcsolata nagyon régóta tart (7+ év) és én akkoriban még inkább buliztam és nem volt komoly kapcsolatom, lenézett. És megszakadt a kapcsolat, pedig én próbálkoztam.

A pasi régen is írogatott, gondoltam ha megházasodnak, akkor abbahagyja, de nem. Szólnom kéne, vagy már nem az én dolgom?

2013. dec. 12. 10:39
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Már elég sokszor szakítottak, de a csaj visszakönyörögte magát, ezután nekem kellett volna megmenteni?
2013. dec. 12. 11:30
 12/52 anonim ***** válasza:
97%

Barcsak nekem valaki elmondta volna annak idejen, hogy az exem csal. A barataink tudtak rola, megis csak akkor mondtak el mikor vege lett.

Hazugsagra epult a kapcsolat es foloslegesen toltottem vele az idot.

2013. dec. 12. 11:30
 13/52 A kérdező kommentje:

Ha egy barátnőmről lenne szó, rögtön szólnék!

De anno ő nem akarta tartani a kapcsolatot, mert hogy ő neki ott van a pasija X éve, nekem meg akkor nem volt, hanem buliztam és pasiztam. Meg én nem vagyok vallásos, ők igen, és szexeltem házasság előtt.

2013. dec. 12. 11:34
 14/52 anonim ***** válasza:
95%
Nem barátnőd, tehát idegen. Akkor nem mindegy neked kivel és hogyan él? A pasit le kell tiltani és kész. Velem is sokan kikezdenek és nem kopogtatom meg mindnek a felesége hátát, hogy figyuka a férjed ezt és ezt mondta.. Ráadásul mivel gyakorlatba nem ment át a dolog, lehet, hogy csak a szája jár...
2013. dec. 12. 12:13
 15/52 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi, de most nagyon akarja, hogy felmenjek hozzájuk beszélgetni...
2013. dec. 12. 12:23
 16/52 anonim ***** válasza:
93%

Legyezi a hiúságod? Miért nem tiltod le?

Amúgy a nő biztos tudja, hogy nem tökéletes a kapcsolat, ha vissza kell könyörögnie magát. nem hiszem, hogy elhagyná e miatt, nagyon kell neki a fickó.

2013. dec. 12. 13:27
 17/52 Girgoy ***** válasza:
96%
Ha ez már ilyen hosszú ideje megy megoldatlanul (mondom: azért mert ilyen hosszú ideje megy és nincs változás), akkor szépen bátran mondd el a barátnődnek.Mindenképpen! A végtelenségig akartok ezzel szórakozni? Csak egyre betegebb lesz a dolog ha semmit nem teszel...
2013. dec. 12. 13:35
 18/52 A kérdező kommentje:

Én csak mulatok rajta, hogy mutatják a nagy tökéletességet, közben meg ez van.

Meg a "nincs szex házasság előtt" is vesztett egy meccset.

2013. dec. 12. 13:40
 19/52 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is volt ilyen, egy olyan pasi akart évekig felszedni, akinek volt barátnője és a háta mögött persze. Én megmondtam neki telefonon, hogy nem akarok tőle semmit és azóta békén hagy.
2013. dec. 12. 14:06
 20/52 A kérdező kommentje:
Ha mondom, akkor egy ideig nem ír, de aztán újra.
2013. dec. 12. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!