Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy régi barátnőm férje szexuális üzeneteket írogat nekem és felhívott magunkhoz, mikor az asszony nincs otthon! El kéne mondanom a nőnek?
Régen barátnők voltunk, de neki ez a kapcsolata nagyon régóta tart (7+ év) és én akkoriban még inkább buliztam és nem volt komoly kapcsolatom, lenézett. És megszakadt a kapcsolat, pedig én próbálkoztam.
A pasi régen is írogatott, gondoltam ha megházasodnak, akkor abbahagyja, de nem. Szólnom kéne, vagy már nem az én dolgom?
Barcsak nekem valaki elmondta volna annak idejen, hogy az exem csal. A barataink tudtak rola, megis csak akkor mondtak el mikor vege lett.
Hazugsagra epult a kapcsolat es foloslegesen toltottem vele az idot.
Ha egy barátnőmről lenne szó, rögtön szólnék!
De anno ő nem akarta tartani a kapcsolatot, mert hogy ő neki ott van a pasija X éve, nekem meg akkor nem volt, hanem buliztam és pasiztam. Meg én nem vagyok vallásos, ők igen, és szexeltem házasság előtt.
Legyezi a hiúságod? Miért nem tiltod le?
Amúgy a nő biztos tudja, hogy nem tökéletes a kapcsolat, ha vissza kell könyörögnie magát. nem hiszem, hogy elhagyná e miatt, nagyon kell neki a fickó.
Én csak mulatok rajta, hogy mutatják a nagy tökéletességet, közben meg ez van.
Meg a "nincs szex házasság előtt" is vesztett egy meccset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!