Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy régi barátnőm férje szexuális üzeneteket írogat nekem és felhívott magunkhoz, mikor az asszony nincs otthon! El kéne mondanom a nőnek?
Régen barátnők voltunk, de neki ez a kapcsolata nagyon régóta tart (7+ év) és én akkoriban még inkább buliztam és nem volt komoly kapcsolatom, lenézett. És megszakadt a kapcsolat, pedig én próbálkoztam.
A pasi régen is írogatott, gondoltam ha megházasodnak, akkor abbahagyja, de nem. Szólnom kéne, vagy már nem az én dolgom?
Én csak azt nem értem, ha évek óta ezt csinálja a pasi, és te egyáltalán nem akarsz tőle semmit, akkor miért nem tiltod le? És akkor nem lenne az a nagy kérdés, hogy most mit csinálj....
(ja várj, tudom már, remek szórakozás - talán elégtétel is - számodra, hogy ez a pasi már évek óta próbálna fűzni téged és ezáltal némileg jobbnak érezheted magad a feleségénél... valld be hogy azért kellően élvezed te is a dolgot, különben már rég leállítottad volna úgy, hogy többet az eszébe se jusson megkeresni téged.)
Persze!
7 éven keresztül teszi a szépet úgy, hogy te elutasítottad mindig.
Azért megnézném a te válaszaidat, és a viszontválaszokat kiprovokáló szexüzeneteidet is,
amikre reagált a pasi...
Amikor nem volt párom, miért ne írogathattam volna vissza neki?
Itt csak ő húzhatja a rövidet, az ő kedves felesége nem tudja mit csinál. Én párom, hogy tudja, hogy írogat nekem.
Az "idilli keresztény házasság" képe már most odavan! Ha rémlik valami Neked a Bibliából, akkor Jézus a legkeményebben a képmutatókkal lépett fel és többször hangoztatta, hogy az igaz emebrek világosságban, nyíltan járnak, a sötét titkokat pedig le kell leplezni. Szóval, ne aggódj. Itt arról van szó, hogy van egy beteges hibája a fickónak, ami egyre inkább elmérgesedhet. Nem rosszat teszel a leleplezéssel, hanem esélyt adsz nekik arra, hogy megbeszéljék egymással a dolgaikat és meggyógyulhasson a betegség. Én egy percig sem halogatnám a leleplezést, és ezt keresztényként mondom. Jézus is azt tanította, hoyg ha valaki vétkezik, fedd meg 4szemközt, ha nem hallgat rád, akkor viszont vonj bele több embert, hogy minél nyílvánvalóbb legyen a dolog, mert a fény csak a rosszat szünteti meg. Te már beszéltél vele privátban, most mindenképp szólj a régi barátnődnek. Aztán majd ők megbeszélik, hogy mi legyen. Szerintem a válasz mindent megfontolva egyértelműen: Igen.
Vagy Téged visszatart az, hogy neked imponál, hogy titokban irogat a fickó? Legyezi a hiúságodat, esetleg kárörvendésedet, jó hallgatni akkor is, ha esetleg képmutató módon néha elküldöd? No, hát akkor magadban is tégy rendet, és ebben az esetben is a válasz méginkább: Igen. Ne kezdj el most Te is cinkosan sunnyogni...!
Miért nekem kéne esély adni, hogy megbeszéljék? A srác nem mond semmi a feleségnek, hogy mit akar, meg mi a baja, mert akkor jaj, őt is otthagyják és akkor jaj mi lesz. Helyette írogat nekem a perverzióiról, amiket nem mer otthon felhozni (semmi durva amúgy).
Már nem a barátnőm a csaj, ő nem keresett, mert ő menyasszony lett és akkor a szingli vagy "CSAK" kapcsolatban élők, le voltak szarva. Akkor tessék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!