Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy régi barátnőm férje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy régi barátnőm férje szexuális üzeneteket írogat nekem és felhívott magunkhoz, mikor az asszony nincs otthon! El kéne mondanom a nőnek?

Figyelt kérdés

Régen barátnők voltunk, de neki ez a kapcsolata nagyon régóta tart (7+ év) és én akkoriban még inkább buliztam és nem volt komoly kapcsolatom, lenézett. És megszakadt a kapcsolat, pedig én próbálkoztam.

A pasi régen is írogatott, gondoltam ha megházasodnak, akkor abbahagyja, de nem. Szólnom kéne, vagy már nem az én dolgom?

2013. dec. 12. 10:39
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Amíg szórakoztat, addig húzom még az agyát kicsit.
2013. dec. 14. 11:08
 32/52 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor lennék ribi, ha szexelnénk.
2013. dec. 14. 16:33
 33/52 anonim ***** válasza:
91%

ismerem en ezt, most besokaltal, vagy vmi tortent, aztan mented magad! velem csaj ugyanezt csinalta!

es ne kamuzz, ha igazan el akartad volna kuldeni, mar reg nem irna.

2013. dec. 15. 22:06
 34/52 anonim ***** válasza:
95%

Annál, hogy a csaj anno hanyagolt téged, jóval nagyobb szemétség, amit most teszel: hülyíted a férjet, még ingatagabbá teszed az amúgy sem stabil házasságot.

Nézd, ha valóban boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatod lenne, biztos nem ilyen hülyeségek foglalkoztatnának, és nem lennél tele így bosszúval. Miért nem a pasiddal szórakozol?

2013. dec. 15. 23:08
 35/52 anonim ***** válasza:
ahh a pasija massal szorakazik biztos
2013. dec. 15. 23:22
 36/52 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ez egy kamu kérdés. A másik gyanúm, hogy nem nő írta.
2013. dec. 15. 23:30
 37/52 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk jóban, ha kiderül, akkor sem lesz rosszabb a kapcsolatunk.

35 - Azt hogy az a házasság nem stabil, arról nem én tehetek

36 - Szeretnéd? :) Amúgy nem, mert én nem vagyok egy vallási fanatikus, és nekem fontos a szex és meg is adom neki, amit kell

37 - Miért lenne kamu?

2013. dec. 16. 09:35
 38/52 anonim ***** válasza:
96%

"Amíg szórakoztat, addig húzom még az agyát kicsit."

Akkor ne írd azt, hogy nem válaszolsz neki.

Mert csak "úgy tudod húzni az agyát", ha válaszolgatsz.

Ez egy kicsinyes bosszú a régi barátnő ellen, amit te még élvezel is.

A kérdésed érvényét vesztette.

2013. dec. 16. 11:22
 39/52 anonim ***** válasza:
94%

Aha, értelek... Szóval te vagy a sértett fél, akinek igen jól esik, hogy szivathat alsó hangon két embert (a házas pasi feleségét, és a te pasidat).

És most lennél olyan "nagylelkű", hogy belegázolj egy ártatlan, mit sem sejtő ember lelkébe? És ha öngyilkos lesz? Van ám olyan ember is, aki összetörik, ha összedől a bálványa.

Szóval a helyzet az, hogy magadban tessék lezárni a pasinkót, mindenünnen letiltani, hogy hozzád se férjen, te szépen befejezed a levelezgetést vele - az asszonnyal úgy él, ahogyan akar, pont.

Aztán töredelmesen odabújsz a te pasidhoz és elmondasz neki mindent. Én nagyon legyél hálás az égieknek, plusz a pasidnak, ha megbocsát, nem képel fel és ha nem rúg ki.

A kétkapuzás, a szívatás szerelmi kapcsolatban az egyik legaljasabb dolog, amit emberrel meg lehet tenni.

Ehhez a levelezős kapcsolathoz, amiben te élsz ezzel a pasival két ember kell: te és ő.

Dönts felnőtt módra.

2013. dec. 16. 14:31
 40/52 A kérdező kommentje:

A pasimat nem szívatom, tudja, hogy ez a csávó írogat mindenfélét, de tudja, hogy nem fogom megcsalni, így nem kell aggódnia!

Emiatt öngyilkos? Nem hiszem, inkább csak nyelne kettőt és kész.

Mit kéne megbocsátani? Ezért megütni? Atyaég :D

2013. dec. 16. 14:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!