Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más olyan nő is, akinek a férje nagyon ritkán iszik, és pl. nem tud vele meginni közösen egy forralt bort vagy ilyesmi?
Az enyém is ilyen volt, de idővel változott, most már szívesen megiszik velem egy-két pohárkával. A forralt bort viszont nem szereti, úgyhogy ha forralt borozni akarok, akkor azt egyedül teszem. Ő meg iszik egy teát. Nektek is ezt ajánlom, te készíts magadnak egy pohár forralt bort, neki meg egy finom, forró teát. A hangulat így is meglesz szerintem.
Olyan párt meg, aki teljesen alkoholellenes (nem úgy, hogy nem szereti, hanem úgy, hogy a másiknak sem engedélyez pl. havi egy-két pohár bort), nem is választottam volna magamnak, ugyanúgy, mint ahogy alkoholistát sem. Nagyon legelkerülendő embertípusnak tartom mindkét végletet. :D
Az én vőlegényem sem iszik soha alkoholt, míg én havonta egy-két üveg vörösbort kifejezetten élvezek meginni (egyedül is akár, olvasás közben pl.).
Ha társaságra vágyok, akkor ott van a barátnőm, vagy az anyósom, nagy bor rajongó ő is :)
Egyedül arra tudtam "rávenni" a páromat, hogy az esküvőnkön koccintsunk, bár meginni akkor sem fogja az italt valószínűleg, de legalább belenyal a látszat kedvéért :D
Mi amúgy a forralt boros témát úgy oldjuk meg, hogy én iszom a boromat, ő meg a forró teáját, máris nincs meg az "egyedül iszok" érzés.
Forralt bort én se iszok a férjemmel:)Mert a bort nem issza,minden mást igen...:(
Sajnos emiatt majdnem el is váltunk....(nem a bor nem ivása miatt)
Érdekes módon a bort azért nem szereti,mert a szülei mindig dolgoztatták a szőlőjükben,és megutálta...
Én ,ha megkívánom, iszom egyedül forralt bort...
Őszintén kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb gondod az életben!:)
Jaaaaj, dejóóó!!!! Végre egy valaki, aki átérzi, mire is gondoltam... :) Nekünk össze kéne ülni iszogatni :)
Ez most úgy hangozhat, mintha nagy piás lennék, pedig nem, nagyon ritkán iszom, és nem is kimondottan szeretem, de néha mégis jól tud esni, a hangulattal együtt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!