Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság többen válnak el, vagy csak jobban házasodnak az emberek? Nagyon sok barátom/haverom szőlei elváltak!
Régen is ennyire felelőtlenül hazáasodtak az emberek, vagy ma szokás megházasodni, aztán pár év múlva elválni?
Nagyon sok barátom, haverom osztálytársam szülei elváltak.
Már feltünt régóta de most megint megismertem 1-2 embert és azoknak is elváltak a szülei.
Mi a magyarázat?
Én azt gondolom, hogy sok minden megváltozott, rossz irányban.
Két oldalát látom a dolognak, az egyik a gazdagok, akik jó módjukban azt se tudják mit kezdjenek magukkal és közben észre sem veszik, hogy csak egymás érzelmeivel nem foglalkoztak. Így megcsalás, válás stb! TISZTELET a kivételnek!
A másik oldal pedig, akiknek rosszul alakult az anyagi helyzetük vagy soha nem is alakult ki, mert ugye a jóban könnyű együtt maradni, de a rosszban nehéz nem egymást marni, esetlegesen hibáztatni. Ezért megromlik a kapcsolatuk!
Mindkét oldalon van kivétel, én csak ezeket látom általánosságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!