Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mit jelent a házasság? Milyen okból házasodnak az emberek?
Régen ugye szégyen volt nem házasodni, ha egy nőnek megkérte valaki a kezét hozzáment, nehogy megszólják.
5-10 éve sokan házasodtak a szocpol meg a kedvező kölcsön miatt (bankban dolgoztam, rengeteg ilyennel találkoztam).
És most?
Szerelemből sosem házasodunk! Az elmúlik.
Ma szerintem leginkább érdekből, és hogy könnyebben el tudják érni a céljaikat. Azért is van rengeteg válás, mert ha az egyik fél megváltozik, vagy már nem tudja azt a szintet nyújtani, akkor a másik nem hogy segítené, vagy kitartana mellette, keres valaki olyat, akinek a segítségével a saját érdekeit tudja növelni.
Mi azert hazasodunk, mert egyutt akarunk elni, gyermeket vallalni, es hivatalosan is csaladot alapitani, nem csak "osszeallni" egymassal.
Egy ved- es dacszovetseget alakitunk mi ketten, es szivbol, melyen szeretjuk egymast. A vilag elott felvallaljuk egymast, es a hazassagot tobbnek tekintjuk, mint egy papirnak, en oszinten sajnalom azokat, akik tobb ev utan sem biztosak annyira egymasban, hogy ossze is hazasodjanak, es a hazassagto csak egy papirnak tartjak.
Egymas iranti kapcsolat egymas vallalasa nyilvanossan .Keszultunk ra szamoltuk a napokat es orultunk neki kozossen vartuk a napot ez osszekot.
Vallaljuk egymashoz tartozunk egy csalad vagyunk.
Megallunk egy napra a hetkoznapokbol unneplobe oltoztetjuk testunket lelkunket.
Vallaljuk es nem osszedobjuk a szennyest hanem megadjuk ennek a fontos tenynek a tiszteletet.
Nem dorbezolunk nem koltunk csak annyit amire telik szerenyen a csaladdal a kertben.
A hazassag nem csak egy papir a hazassag egy szimbolum az osszetartozas szimboluma Egy unnep egy uj csalad szuletesnapja.
Szamunkra fontos volt mert igen is mas egy ferj feleseg mint egy baratno barat.
A ferj feleseg szoban ott a tisztelet a hagyomany a maradandosag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!