Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lakásban dohányzás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásban dohányzás?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, év elején költöztem ide a páromhoz aki 28 éves. A család lakása, ő már évek óta itt él. Mikor idejöttem leszögeztem, hogy nálam a lakásban cigizés kilőve, most szóljon ha nem tetszik, és bár én is dohányzom szerintem undoritó ha a ruhák, a szőnyeg és minden beszivja a füstöt. Azt mondta rendben van, őgy is van erkély nem érdekes. Aztán egyszer jöttem haza és füstszag volt, össze is vesztünk kicsit azt mondta egyedi alkalom volz, bocsi. Ezt követően megtörtént vagy 3szor, legutóbb szépen össze is vesztünk miatta, ráadásul leszokóban vagyok, elég rossz ha még a lakásban is a cigiszag terjeng. Erre most jövök haza és látom hogy megint itt a hamutál benne 3 csikkel. Nem értem, hogyan lehet ennyire semmibe venni az embert, nagyon mérges vagyok. Hazajön és neki fog még feljebb állni, hogy "nem mindig szoktam bent csak néha"

Mi erről a véleményetek? Nem ez a legnagyobb problémám de fel vagyok épp háborodva, ráadásul tegnap este letagadta hogy bent cigizett volna, persze akkor gondolom elfelejtette hogy a hülye hamutálját itt hagyta.

2013. dec. 7. 10:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%

Kiújult az asztmád..tehát előtte is asztmás voltál..

Cigiztél úgy h tudtad h van/volt asztmád..és téged az az 1szál cigi zavar amit a párod elszív a lakásba mikor nem vagy otthon...leírtak alapján nem vvaagy otthon olyankor...19es voltam

Ennyit erről :)

2013. dec. 7. 12:17
 22/28 anonim ***** válasza:
25%

Már az elején megakadtam:

1., te laksz őnáluk, neked kell alkalmazkodni, ha nem tetszik, lehet menni vagy közösen kivesztek egy lakást, akkor dirigálhatsz.

2., senki nem kér arra hogy moss-fözz-takaríts!

2013. dec. 7. 12:35
 23/28 A kérdező kommentje:

ketten lakunk. legyek cseléd mert nem az enyém a lakás és fogjam be a pofám? szuper, köszi a tanácsokat. mig cigiztem sosem a szobában. utoljára irom le, hogy ez volt ez EGYETLEN kérésem és belement, újabban bszik az egészre nagyivből.

a normális válaszokat köszönöm, ide se irok többet

2013. dec. 7. 12:46
 24/28 anonim ***** válasza:
38%
Mki normális választ adott csak épp a véleményünk nem egyezik a tieddel..vagy haa most szídtuk volna a párod akkor normálisnak titulálnád a válaszainkat? Ez nem ellened szól amiket írtunk hanem különbözőek a meglátásaink..felnőtt embernek ezt tudnia kellene :) h vannak nem megegyező vélemények amiket el kell fogadni..főleg 1 ilyen oldalon :D
2013. dec. 7. 13:01
 25/28 A kérdező kommentje:
azért irtam hogy a normális válaszokat köszönöm.
2013. dec. 7. 15:57
 26/28 anonim ***** válasza:

Már adtam választ. Én vagyok az asztmás.

Mondom, mindegy is hogy ki hogy cigizik. A lényeg hogy te NEM viseled el bent a füstöt, ő meg enélkül NEm érzi jól magát. Két teljesen ellentétes igény. Nem lehet összebékíteni. Ez független attól hogy mi egészséges és mi nem. Pláne független attól hogy kinek van igaza. Ebben nincs igazság, és az is mindegy lenne, hogy ha nem mondtad volna az elején hogy veled ne cigizzen bent. Te leszoksz, és mostantól nem akarsz bent cigit és pont. Ha ő ebben nem tud partner lenni, mert neki ez kényelmetlen, akkor innentől kezdve nem kell együtt élni. Én biztos elköltöznék.

2013. dec. 7. 17:48
 27/28 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem rettentően igénytelen dolog kocsiban vagy lakásban dohányozni. Én nem dohányzom, de egyetlen dohányos barátom sem. Mindenki kifárad az erkélyére, udvarára. Szerintem ez alapvető kellene, hogy legyen...

De ha már nem az, azzal semmiképpen nem értek egyet, hogy 'te költöztél oda blabla'. Igen... és? Ha a csávó lakása akkor már lehet a másikat a halálba idegesíteni? Vagy most szívhatja,m de ha egyszer elköltöznek, akkor nem? Vagy hogy gondoljátok ezt tulajdonképpen. Attól hogy az ő lakása, attól még a KÖZÖS életük. És ha egy ilyen alapvető és nem nagy! dologban nem képes a párja kedvére tenni, szerintem nincs min gondolkodni: lapát.

2013. dec. 7. 23:08
 28/28 anonim ***** válasza:
Az együttélés csakis kompromisszumok árán megoldható. Ha az ő komfortzónája nem fér össze a tiéddel, valamelyikőtöknek engedni kell. (Szerintem neki.) Ha nem, költözés lesz belőle.
2013. dec. 19. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!