Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásban dohányzás?
23 éves lány vagyok, év elején költöztem ide a páromhoz aki 28 éves. A család lakása, ő már évek óta itt él. Mikor idejöttem leszögeztem, hogy nálam a lakásban cigizés kilőve, most szóljon ha nem tetszik, és bár én is dohányzom szerintem undoritó ha a ruhák, a szőnyeg és minden beszivja a füstöt. Azt mondta rendben van, őgy is van erkély nem érdekes. Aztán egyszer jöttem haza és füstszag volt, össze is vesztünk kicsit azt mondta egyedi alkalom volz, bocsi. Ezt követően megtörtént vagy 3szor, legutóbb szépen össze is vesztünk miatta, ráadásul leszokóban vagyok, elég rossz ha még a lakásban is a cigiszag terjeng. Erre most jövök haza és látom hogy megint itt a hamutál benne 3 csikkel. Nem értem, hogyan lehet ennyire semmibe venni az embert, nagyon mérges vagyok. Hazajön és neki fog még feljebb állni, hogy "nem mindig szoktam bent csak néha"
Mi erről a véleményetek? Nem ez a legnagyobb problémám de fel vagyok épp háborodva, ráadásul tegnap este letagadta hogy bent cigizett volna, persze akkor gondolom elfelejtette hogy a hülye hamutálját itt hagyta.
Mi az hogy az ő lakása? Egyesek itt nagyon el vannak tévedve! Ha két ember közösen elkezd egy életet, legyen már mindegy, kinek a nevén van az ingatlan!!! Vagy nálatok ez a divat, hogy kussoljon aki nem szerepel a földhivatalban? MEgáll az eszem.
Kérdező! Ez a fszkalap semmibe sem vesz, sem a kérésed, sem pedig az egészségügyi problémádat. Ha lenne gyerek, akkor sem. Akkor mégis mit tervezel vele? Nekem is volt dohányos pasim, kidobtam.Undorodtam hogy egy nagy hamutálban kell élnem. Ez igenis komoly probléma.
13as lehet, hogy igazad van...
Másik ami felmerült bennem a válaszok miatt: ha egyszer én költöztem hozzá és nem forditva akkor most tulajdonképpen nekem kuss van minden téren? Itt egy alattvaló vagyok mert nem az én lakásom és szó nélkül tűrjek el mindent?
14es te okoska...
A kérdező is cigizik annak ellenére,hogy asztmás..nehogYmár az az 1-2 szál cigi amit a lakásba a párja hébehóba elszív probléma legyen..miközbe a kéérdező is cigizik..itt inkább az a baj,hogy a párja nem úgy táncol ahogy a kérdező fütyül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!