Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lakásban dohányzás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásban dohányzás?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, év elején költöztem ide a páromhoz aki 28 éves. A család lakása, ő már évek óta itt él. Mikor idejöttem leszögeztem, hogy nálam a lakásban cigizés kilőve, most szóljon ha nem tetszik, és bár én is dohányzom szerintem undoritó ha a ruhák, a szőnyeg és minden beszivja a füstöt. Azt mondta rendben van, őgy is van erkély nem érdekes. Aztán egyszer jöttem haza és füstszag volt, össze is vesztünk kicsit azt mondta egyedi alkalom volz, bocsi. Ezt követően megtörtént vagy 3szor, legutóbb szépen össze is vesztünk miatta, ráadásul leszokóban vagyok, elég rossz ha még a lakásban is a cigiszag terjeng. Erre most jövök haza és látom hogy megint itt a hamutál benne 3 csikkel. Nem értem, hogyan lehet ennyire semmibe venni az embert, nagyon mérges vagyok. Hazajön és neki fog még feljebb állni, hogy "nem mindig szoktam bent csak néha"

Mi erről a véleményetek? Nem ez a legnagyobb problémám de fel vagyok épp háborodva, ráadásul tegnap este letagadta hogy bent cigizett volna, persze akkor gondolom elfelejtette hogy a hülye hamutálját itt hagyta.

2013. dec. 7. 10:56
1 2 3
 11/28 intrepid ***** válasza:
9%
A dohányzás egy nagyon komoly függőség. Az erkélyen hideg van. A tiltott gyümölcs mindig édesebb. Ha sokat szívóskodol, szakítás lesz a vége.
2013. dec. 7. 11:25
 12/28 A kérdező kommentje:
Dolgozok én is ugyanannyit mint ő. Nekem alap valamilyen szinten, hogy takaritok, kaját csinálok és egyebek, nem tudok kuplerájban létezni, ő meg nem hiszem hogy mindig megcsinálná. Ezért szolgálom ki, ha lehet igy fogalmazni.
2013. dec. 7. 11:26
 13/28 anonim ***** válasza:
36%
Odamentél cselédnek. A cselédnek pedig nincsen szava, csak csinálja amiket kell!
2013. dec. 7. 11:27
 14/28 anonim ***** válasza:
71%

Mi az hogy az ő lakása? Egyesek itt nagyon el vannak tévedve! Ha két ember közösen elkezd egy életet, legyen már mindegy, kinek a nevén van az ingatlan!!! Vagy nálatok ez a divat, hogy kussoljon aki nem szerepel a földhivatalban? MEgáll az eszem.

Kérdező! Ez a fszkalap semmibe sem vesz, sem a kérésed, sem pedig az egészségügyi problémádat. Ha lenne gyerek, akkor sem. Akkor mégis mit tervezel vele? Nekem is volt dohányos pasim, kidobtam.Undorodtam hogy egy nagy hamutálban kell élnem. Ez igenis komoly probléma.

2013. dec. 7. 11:30
 15/28 A kérdező kommentje:

13as lehet, hogy igazad van...

Másik ami felmerült bennem a válaszok miatt: ha egyszer én költöztem hozzá és nem forditva akkor most tulajdonképpen nekem kuss van minden téren? Itt egy alattvaló vagyok mert nem az én lakásom és szó nélkül tűrjek el mindent?

2013. dec. 7. 11:32
 16/28 anonim ***** válasza:
51%
Én biztosan elköltöznék tőle. Hazudozik, semmibe vesz. Egy ilyennek akarsz szülni?
2013. dec. 7. 11:36
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi idő után költöztetek össze? Gondolom nem sok. Akkor szoktak ilyen problémák felmerülni, de jobb is ha minél előbb kiderül. Nem lehet valami meghitt kapcsolat, ha a párod nem képes ennyit megtenni, főleg hogy betegség miatt le kell szoknod. De őt is megértem. Amikor odaköltöztem a férjemhez ő sem volt hajlandó lemondani a benti cigizésről, de nem is nagyon zavart, engem is hamar rá lehetett beszélni a kényelmes dohányzásra, és rendszeres szellőztetés és függönymosás mellett egyáltalán nem volt olyan büdös. Mondjuk ezt egy marha pici lakás volt marha nagy ablakkal. Na aztán amikor terhes lettem akkor sem volt hajlandó kimenni cigizni, pedig ennél nagyobb ok mi lehet, hogy az ember megtegyen ennyit? Aztán elköltöztünk onnan, új lakás, új szabályok, nincs benn cigizés, már évek óta bírja.
2013. dec. 7. 11:40
 18/28 anonim ***** válasza:
63%
Az expárom -akivel közös gyerekünk is született, aki asztmás 8 hónapos kora óta- ugyanez volt mint a te párod. új albérletbe küöltöztünk, viszonylag egy légtér volt, kertes kis ház. És egy idő után esténként, majd napközben is mikor a gyerek aludt vagy ő elment wc-re bent a wc-ben (!) dohányzott. Gyerek előtt én is cigiztem, akkor már nem, de egyszerűen nem értette meg, hogy menjen ki. Azt mondta, hogy nem árt neki, ha másik szobában van. Hiába mondtam neki, hogy asztmás és a saját gyereke miatt menjen már ki, nem tette. Szóval én a helyedben elgondolkodnék, hogy később nem fog-e kiderülni, hogy más téren is ilyen önző és kényelmes.
2013. dec. 7. 11:47
 19/28 anonim ***** válasza:
29%

14es te okoska...

A kérdező is cigizik annak ellenére,hogy asztmás..nehogYmár az az 1-2 szál cigi amit a lakásba a párja hébehóba elszív probléma legyen..miközbe a kéérdező is cigizik..itt inkább az a baj,hogy a párja nem úgy táncol ahogy a kérdező fütyül..

2013. dec. 7. 11:56
 20/28 A kérdező kommentje:
19es kérlek olvasd el újra. Egy ideje nem cigizem, leszokóban vagyok, pont amiatt hogy kiújult az asztmám. Szerintem ez nem az a szint, hogy nem úgy táncol. Belegondolva igazából nem is nagyon akar alkalmazkodni. El kell gondolkodnom azt hiszem.
2013. dec. 7. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!