Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti bevallanátok a férjeteknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bevallanátok a férjeteknek ezt?

Figyelt kérdés
Kamaszlányunk plátóian szerelmes az egyik osztálytársába. Nem járnak együtt, de nagyon bezsongott. Nekem elárulta, de könyörögve kért, hogy ne mondjam el az apjának (nincs oka rá, de cikinek tartja). Férjem viszont rá fog jönni, hogy közös titkunk van, és rosszul fog esni neki. Ti mit tennétek?
2013. dec. 6. 16:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 64%-os apuka: A gyerek NEM AKARJA, hogy az apjának erröl tudomása legyenes ezt NEKED, mint apának tiszteletben kellene tartani. Ha a gyereket érdekli, hogy hogy látod a dolgot "férfi szemmel", akkor majd hozzád fordul és TÉGED kérdez meg erröl. De az, hogy az anyának mondja el és MEGKÉRI, hogy nem mondja el az apjának, azt jelenti, hogy neki egyelöre ez olyan titok, ami rá meg az anyára tartozik.

Ezt neked, mint apának tiszteletben KELL tartani, ha nem akarod vagy elveszteni a bizalmát, vagy azt, hogyugy érezze, kontollálni akarod.

Azt minden férfinek tudomásul kell venni, hogy van, amit egy lány az anyjával megbeszél, az apjával viszont nem..

De gondolom, kamaszkorodban te sem kürtöltél szét mindent az egész családod elött, mert SZERINTÜK lett volna hozzá közük!!!!

2013. dec. 6. 19:08
 22/40 anonim ***** válasza:
8%
Már ne haragudjatok de EGYÁLTALÁN nem csajos dolog. Igenis egy apa tudja hogy mivan a lányával tudjon a gyerekről, éshogy ki a lánya választottja. Hogy milyen gondolokodásotok van fúúú... Az apa tudja megvédeni a lányát, az APA gondoskodik a lányáról és így tudnia is kell hogy mi történik vele.
2013. dec. 6. 20:00
 23/40 anonim ***** válasza:
22%

"A gyerek NEM AKARJA, hogy az apjának erröl tudomása legyen"

Azzal kezdtem, hogy éppen ez a probléma amivel foglalkozni kell. Ez ugyanis nem normális. Szerinted meg igen, ebben nem fogunk megegyezni.

A szülő már ott elveszti hitelességét, amikor a gyerek azt látja, hogy a szülei egymás előtt titkolóznak. Igazi bizalomról itt már nem beszélhetünk. Volt olyan amikor az én gyerekem is az anyjának mondott el valamit, azzal, hogy ne mondja nekem el. A feleségem persze elmondta, és jól tette, mert rögtön tudtam, hogy valamit elrontottam. Azt is hogy mit.

Azért vagyok szülő, hogy segítsem a gyerekem. Ehhez az kell hogy meghallgassam, figyeljek rá. Aztán leszűröm a tanulságot, és aszerint cselekszem. A tanulság szerint, nem aszerint amit a gyerek mond! A 3 éves gyereknek se adok kést, hiába akarja. Adok helyette életlent, észre se veszi. A 14 éves titkolódzását sem fogadom el valójában, mert az rossz neki. Elmondom a páromnak, mert az az érdeke a gyereknek. A gyerek nem fogja észrevenni, maximum azt, hogy jobban működik a családja.

2013. dec. 6. 20:15
 24/40 Frigg ***** válasza:

De nem is járnak együtt, csak a lány zúgott bele. Lehet a srác nem is tud erről semmit. Azt sem tudjuk, hány évesek pontosan. Kamasz. Az most lehet 13 éves kiskamasz is meg 16 éves is. Én speciel nem számoltam be apukámnak soha arról, hogy ki tetszik, kibe zúgtam bele. Ha komoly volt a kapcsolat, akkor természetesen bemutattam az illetőt mindkét szülőmnek. De azt anyunak se nagyon meséltem, ha épp ábrándoztam valakiről, vagy plátóian szerelmes voltam. Ez nem olyan nagy ügy, nincs itt mitől, vagy épp kitől megvédeni a leányzót. Itt arról van szó, hogy megkérte anyukát, hogy ne adja tovább a "titkát". Ennyi.

23/N

2013. dec. 6. 20:18
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Még "kezdő nőként" egyszer nagyon erősen véreztem, és sírtam, hogy meghalok. Anyu megnyugtatott, minden oké volt, aztán anyukámat megkértem, hogy ne mondja el apukámnak, mi történt. Öt perc múlva hallottam, hogy meséli neki. Utána inkább nem beszéltem neki személyesebb dolgokról.
2013. dec. 6. 21:05
 26/40 anonim ***** válasza:

Sokan szövegértelmezési problémákkal kezdenek. A plátói szerelem azt jelenti, hogy a kérdező lányának tetszik az egyik osztálytársa, de a fiú nem mutat érdeklődést a lány iránt. Ez kamaszkorban nagyon sokszor előfordul. A lánynak tetszik egy színész, énekes vagy épp egy osztálytárs.

A lány elmondta az édesanyjának, lehet jól esne neki, ha az anyuka is mesélne néhány fiatalkori szerelméről, vagy hogy annak idején ki tetszett neki.

Az apjának meg valószínűleg nem azért nem mondta el, mert félne tőle vagy annyira rossz a kapcsolatuk, pusztán kínosnak érzi a dolgot. Lehet az apja túl komolyan venné, esetleg heccelné vele a lányt. Egyébként is, vannak dolgok, amiket egy lány nem az apjával fog megbeszélni, ilyen a menstruáció, a pasitéma és később a fogamzásgátlás.

2013. dec. 6. 21:15
 27/40 anonim ***** válasza:
0%

25 "aztán anyukámat megkértem, hogy ne mondja el apukámnak"

miért kérted erre?

2013. dec. 6. 22:08
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Na vajon miért?

Mert egyrészt a gyerekek a kamaszkorban sokkal szégyellősebbek lesznek. Szégyellik a megváltozó testüket, az érzéseiket, bizonytalanok.

Másrészt TAPASZTALATI segítségre volt szüksége, amit az apja úgyse tudott volna megadni. Soha nem élte át, el se tudja képzelni, hogy milyen lehet.

A kamaszfiú sem az anyjához fog fordulni, ha problémái akadnak péniszével vagy épp az óvszerhasználathoz kérne tanácsot.

De hogy lehetsz te ennyire értetlen?

Otthon is ezt csinálod? Addig csapkodod az asztalt, amíg mindig mindenbe be nem avatnak?

2013. dec. 6. 22:18
 29/40 anonim ***** válasza:
10%
28: Nyilvánvaló dolgokat írsz, de hol marad a folytatás? Ha szégyelli magát a kamasz, akkor nem kellene a szülőknek ezt a szégyenérzetet eloszlatni? Nem azt kellene elmagyaráznia az anyukának hogy nincs mit szégyelleni? Nem az lett volna jó, ha az apuka azt mondja: "Büszke vagyok rád kislányom, igazi nővé értél. Holnap hozom a kedvenc sütid a cukrászdából, hogy megünnepeljük." Ehelyett anyuka is titkolózni kezd, megerősítve a lányában az érzést, hogy valami nagy ocsmányság van ott lenn benne, aminek a nevét ki se szabad mondani.
2013. dec. 6. 22:57
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Most elképzelem, hogy apuval ünneplem az első menzeszem... Uhhh...:) Hát szép lett volna, igazi családi idill. :)

De a sütizés helyett én inkább egy nagy közös családi vacsorát javasolnék. Nagypapával, unokatesókkal stb.

Végül is ez egy szép közös családi ünnep. :)

2013. dec. 6. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!