Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bevallanátok a férjeteknek ezt?
Ezen most mi olyan nagy bűn? Sima csajos dolog, amin ti ketten együtt szomorkodtok/nevetgéltek és semmi szükség hozzá egy pasira. Tuti nagyon kiakadnék anyukámra, ha elmondana ilyet apunak, pedig már 22 vagyok nem 13. Egy anyának és lányának lehetnek ilyen kis közös titkaik és állítom, hogy a férjed is boldogabb ember a hetente változó plátói szerelmek, csinos ruhák, körömlakkok és menstruáció témakörök nélkül. :)
2013. dec. 6. 16:57
Istenem, tényleg ekkora horderejű dolog ez? Ne haragudj, de szerintem eléggé felfújod. Mit kell ezen "bevallani"?
Ha van ideje, kedve és türelme foglalkozni a gyerekkel, akkor úgyis foga látni, hogy másképp viselkedik, és egy kamasznál nem nehéz kitalálni ennek az okát. Ellenkező esetben viszont tökmindegy.
Engem jobban aggasztana, hogy kamasz a gyerek, és ez az első közös titka az anyjával, mint hogy mi lesz, ha apuka megtudja...
2013. dec. 6. 17:00
10-es te nem vagy normális.Ez miért utalna arra hogy rossz lenne az apa-lánya kapcsolat?Te mindig mindent mindket szülődnek elmondtál? Nem hiszem...
2013. dec. 6. 17:02
"Férjem viszont rá fog jönni, hogy közös titkunk van, és rosszul fog esni neki."
Ez ugye most nem komoly? Maximum meg fogja mosolyogni, ha rájön.
Ne mondd el a férjednek. Ha a lányod megtudja, hogy nem tudsz "titkot" tartani, egy idő után semmit sem fog elmondani neked.
2013. dec. 6. 17:05
Ha nekem olyan szöveggel jönne a feleségem, hogy egy gyerekkel kapcsolatos ügy női dolog, azzal úgy felidegesítene, hogy esetleg eszembe jutna, hogy tulajdonképpen a fizetésem elköltése az meg férfi dolog. Meg hogy a szerető tartása is férfidolog. Meg hogy tulajdonképpen egy család vagyunk-e még? De tény, hogy minden ember más, ha a férjetek rátok hagyja, jól van, csak leírom, hogy nem mindenkinél jó ötlet.
2013. dec. 6. 17:06
2013. dec. 6. 17:11
"Ez miért utalna arra hogy rossz lenne az apa-lánya kapcsolat?Te mindig mindent mindket szülődnek elmondtál? Nem hiszem..."
Azért nem mondtam el, mert gyakran rögtön leszúrtak mielőtt még akárcsak befejeztem volna. Vagy mondtak valami okoskodást századszor, az se sokkal jobb.
"10-es te nem vagy normális."
Ha a gyerekeddel is ilyen stílusban beszélsz, akkor abszolút megértem, hogy nálatok természetesnek számít, hogy a gyerek nem mond el fontos dolgokat.
2013. dec. 6. 17:15
16, nem kell sajnálni a feleségem, eszébe se jutna, hogy ilyen hülye indokkal titkoljon el valamit, minthogy az női dolog. És úgy veszem észre a gyerekemnek se jut eszébe eltitkolnia semmit. Megdolgoztam a bizalmáért.
2013. dec. 6. 17:21
Most te komolyan azért vered az asztalt, hogy megtudd minden fiú nevét, aki tetszik a lányodnak? Komoly problémák.. Remélem te vezeted a menstruációs naptárát is.
2013. dec. 6. 17:23
Nem, nem érdekel a fiú neve, de az érdekel, hogy a lányom először szerelmes. Mert például úgy bánok vele. Vagy mert talán kíváncsi rá, hogy milyen a szerelem férfiszemmel. Vagy mert csak jó látni, hogy fejlődik.
2013. dec. 6. 17:58
Kapcsolódó kérdések: