Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Visszaszerezhető a bizalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaszerezhető a bizalom?

Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy a férjem eltitkol előlem valamit, és megnéztem a levelezését. (Kiderült, van egy nő, akivel lelki dolgokról leveleznek, de nem csalt meg)Így mindkettőnk bizalma megrendült a másikban. Helyre lehet ezt hozni valahogy? A szándék megvan bennünk, éppen egy hullámvölgyből jövünk kifelé.

2013. dec. 2. 11:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk 17 év után az van, hogy a hivatalos levél az közös levél akármelyikünk nevére jön is, a magánlevél viszont magánlevél, ha postai, ha elektronikus... max annyi van a postai leveleknél, hogy ha nincs itthon a párom épp több napig, akkor felhívom, hogy "jött egy leveled X-től, felbontsam és felolvassam, vagy ráér?"
2013. dec. 2. 12:34
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, azért ez az "én levelem, te leveled" kétélű dolog.

Ha valaki gyanakszik a párjára, szerintem természetes, hogy meg akar győződni arról, hogy mi az igazság. Egyébként elfogadhatatlan.

Ha valaki felháborodik, mert lebuktatták, akkor az további gyanakvásra ad okot, és bekerülnek egy mókuskerékbe.

Az őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban, és ha meginog a bizalom, mert az egyik fél nem volt őszinte a másikhoz, abból nagyon nehéz valami jót kihozni. Nem lehetetlen, az is igaz.

Ilyen szituban voltam tavasszal, de még mindig nem tudok maximálisan bízni, és nem tudom, mikor gyógyulnak be a sebek. Nagyon igyekszem, igaz a párom ívesen leszarja, mit okozott nekem a hazugságaival. Így tényleg nehéz dolgom van.

2013. dec. 2. 13:01
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
Tényleg akkora bűn, ha a párján kívül, mással is bizalmas (nem testi) kapcsolatba kerül valaki? És ez már okot adhat arra, hogy a másik nyomozzon utána, elolvassa a leveleit?
2013. dec. 2. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:
58%
#12 "Ha valaki felháborodik, mert lebuktatták, akkor az további gyanakvásra ad okot" - na ya, főleg ugye arra, hogy az illető utálja és megalázónak tartja, ha ellenőrizgetik...
2013. dec. 2. 13:22
 15/16 anonim ***** válasza:

#13, szerintem egyébként semennyire sem bűn, ha mondjuk egy ilyen internetes fórumon valakivel privizni kezdek, ott is megesik, hogy olyant mondok el magamról, amit a páromnak még esetleg nem. Egyszerűen azért, mert az illetővel pont az került szóba, a párom meg még soha nem hozta szóba az adott dolgot... a világon semmi jelentősége szerintem.

A vicces meg az, ha valaki ezen besértődik, viszont maga kiírja egy internetes fórumra sokezreknek, hogy mit tudom én "5 éve volt egy abortuszom, megmondjam-e a páromnak", magyarán ő maga az egész világgal folytat intim beszélgetést, csak épp a párjával nem... mert ilyen is van, nem is kevés.

2013. dec. 2. 13:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár páran egy kicsit eltértek a kérdéstől...
2013. dec. 2. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!