Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaszerezhető a bizalom?
Ha jól értelmezem a kérdés magyarázatát, akkor a férje vesztette el a bizalmát Ön iránt, mivel belenézett a bizalmas levelezésébe. Esetleg nem olyan problémákról írt amiket Önnel nem mert, vagy nem tudott megosztani a kedves férje?
u.i. a bizalmat visszaszerezni nem lehet, csak kiérdemelni.
Az, ha tényleg most először néztél bele a férjed levelezésébe, nem olyan nagy bűn. Én még sosem néztem meg a párom levelezését/telefonját, és nem is fogom. De ha egyszer megtenném, nem érezném olyan bűnnek, amiért el kéne veszítenie bennem a bizalmát.
A gond nálatok ott van, hogy lebuktattad őt, és most rád akarja kenni a balhét, ezért téged is hibáztat. Nekem teljesen mindegy, hogy nővel vagy férfival osztja meg a magánéletünkről szóló információkat. Az senki másra nem tartozik, mint ránk.
És ha ennyire "elvesztette benned a bizalmát", akkor hidd el, hogy több is volt ott, mint csak lelkizés.
Szia,
Jó, hogy már jöttök kifelé ebből a hullámvölgyből..
Én szerintem próbáljátok meg együtt felépíteni egy közös bizalmat, hogy a férjednek ne kelljen másban jobban bíznia mint benned. Neked is kiöntheti szívét-lelkét. Te vagy a párja és szerelme, bízzon benned jobban ez nagyon fontos egy kapcsolatban hiszen ezért választottátok egymást.
Téves ha valaki azt mondja, hogy nincs női-férfi barátság, de van! Nem kell egyből rosszra gondolni.
Helyre lehet hozni! Sok sikert kívánok hozzá! Szeressétek egymást gyerekek!
Pussza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!