Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távolság=Hűtlenség? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Férjem 8.éve dolgozik egy cégnél.Eddig bejárt minden reggel,délután hazajött.Most 2 hónapja a ranglétrán való feljebb-jutás érdekében elvállalt egy külföldi munkát,10 naponkénti hazajárással.Nagyon hiányzik,és bár hűséges típusnak tartom,(közel 20 éve ismerem)mégis rám telepedett az a bizonyos "zöld szemű szörny"!Nem túlzottan,de mégis jelen van.Eddig ahányszor csak hazajött,gyengéd,és szerető volt.Kereste a kedvem,és a három gyereknek is.Hamar elrepül mindig a két nap,és ismét mennie kell.A munkahelyéről nem nagyon szokott beszélni,azt sem,ismerkedett-e odakint valakivel össze? Van valakinek hasonló gondja,tapasztalata e téren?2013. okt. 27. 18:03
1/6 anonim válasza:
Nem értem, hogy mostanában miért lett divat nem bízni a férjekben? A három gyerek mellett el kellene tudni foglalni magadat, és nem ilyen ostobaságokon gondolkodni.
Az én párom 5-6 hetente jár haza, mert kamionos. De soha nem gondolok arra, hogy megcsal.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kimerült, és ezért nem olyan figyelmes. Végül is mindannyiótokért húzza az igát, lágy vele nagyon türelmes!
3/6 anonim válasza:
A mai vilàgban a "nök" hozzàsegitenek ahhoz, hogy romoljon a bizalom...magyar nök között több a szemét perszona, ha annyira akarna, itt hamarabb csal meg. Szerintem nem kell félned!:)
4/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!
1. válaszoló!
A legelején sem voltál hasonló gondolatokkal?
2013. okt. 27. 18:40
5/6 anonim válasza:
Ha valaki félre akar lépni,az megteszi a dolgot egy szobával arrébb is,ha lehetősége adódik rá.Ha meg nem,lehet ő tőled akárhány kilométerre,akkor is hű marad hozzád.Szerintem már ismered a férjedet annyira ennyi év után,hogy le tudod szűrni,úgy viselkedik-e veled és a gyerekekkel,ahogy szokott.Gondolom azt is észrevennéd,ha furcsán viselkedne vagy gyanús jelek lennének körülötte.Amíg ilyesmit nem tapasztalasz,addig nyugodj meg,és ne idegesítsd magad feleslegen.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Azt hiszem igazad van! :)
2013. okt. 28. 13:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!