Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akinek a férje jár éjszakára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a férje jár éjszakára, ti nem féltek egyedul? En ilyenkor hazamegyek a szuleimhez, de a ferjem szerint ez nem normalis. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A férjem 4 naponta éjszakás, ilyenkor en mindig a szuleimnel alszok 20km-re laknak tolunk. A ferjem szerint ez nem normalis dolog, de en felek egyedul maradni ejszakara a lakasban.
2013. nov. 29. 07:53
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem meg ha te úgy érzed magad biztonságban hogy hazamész, akkor senkinek semmi köze hozzá! Mondjuk egy lakásban szerintem sincs okod félni, de egy vidéki házban már én sem vagyok nyugodt. Én Kelet-Mo-n élek egy faluban, lassan több a cigány mint a magyar, mindig vannak betörések, úgyhogy én is utálok egyedül maradni éjszaka.

Mi csináltatni fogunk riasztóberendezést nézzetek utána, az biztosan megnyugtatna!

2013. nov. 29. 14:42
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem 85 km-re dolgozik. Így csak hétvégén jár haza, meg időnként szerda este. Egyedül vagyok két pici gyerekkel. Meg lehet szokni, eleinte én is féltem, de inkább az éjszakai bogaraktól, irtózom.
2013. nov. 29. 15:16
 33/39 anonim ***** válasza:
68%
Az élettársam 3 müszakban dolgozik, amiböl 5-6 nap éjszakás. Soha nem jutott eszembe hogy emiatt akkor a szüleimnèl aludjak. Mitöl kéne félnem? Felnött ember vagyok, nem pedig 3 éves kisgyerek.
2013. nov. 29. 16:24
 34/39 anonim ***** válasza:
Én csak akkor féltem egyedül, amikor buli volt az utcában és mindenhol részegek járkáltak. De alapjáraton szeretek egyedül lenni éjszaka, mert rossz a viszonyom a szüleimmel és akkor legalább nem baßogat senki. Nekem is időbe telt megszokni és van benne egy kis para is, de aztán rájön az ember, hogy nem is olyan szörnyű. Hacsak nem valami rossz környéken laksz. De ha valami társasházban emeleten, na, az teljesen biztonságos.
2013. nov. 29. 21:25
 35/39 anonim ***** válasza:

szerintem nem normális hogy félsz egyedül lenni éjszaka. velem is előfordul hogy a párom nem jön haza munka miatt, de mivel nappal dolgozom és fáradt vagyok, úgy alszom mint a bunda.

próbáld csak ki. ha olyan fáradt vagy, h mozdulni nem bírsz, akkor menni fog az egyedül alvás, mert nem lesz energiád a szüleidhez szaladgálni :P

esetleg egy kutya örökbefogadása is segíthet, ad némi biztonságérzetet.

2013. nov. 30. 17:50
 36/39 anonim ***** válasza:
Az én párom kamionozik, két hetente egyszer jön haza, 2-3 napra. Ha minden alkalommal, amikor elmegy dolgozni én elmennék haza anyukáékhoz, akkor minek is élünk külön? Felnőtt nö vagyok, éltem én egyedül is, akkor sem féltem. Amikor sötétben hajnalban, vagy éjjel jártam gyalog át a városon munkából 2 és fél km sokkal jobban féltem, föleg ha belebotlottam egy alkoholistába, esetleg mulatozo fiatalokba.
2013. dec. 4. 19:51
 37/39 anonim ***** válasza:

Ez van akkor, ha valaki nem nő fel és nem áll a saját lábára, mielőtt családalapításba fogna.

A gyerekednek milyen érzelmi biztonságot tudsz akkor majd adni?....

2013. dec. 5. 01:36
 38/39 anonim ***** válasza:

Most olvasom, hogy 21 éves vagy. Én 29 évesen kezdtem egyedül aludni egy lakásban, 1-2 hétig tartott megszokni. Szóval kb. 10 egyedülalvás és megszokod.

Vegyél egy fényfüzért, égjen éjszaka. Most úgyis karácsony lesz, nagy kínálat van belőlük.

Nekem is ég éjjel, nagyon barátságos.:)

2013. dec. 5. 01:44
 39/39 anonim ***** válasza:
Van egy 30 éves munkatársam. A munkahelytöl kb 5 percnyire lakik, és 5 óra után nem mer egyedül hazamenni, a munkahelyen is ha fél percre egyedül van hagyva már retteg. Anyukával apukával él.A huga férjnél van, de ha a férje nem alszik otthon, akkor valamelyik családtagnak ott kell aludni vele, mert fél! Egyébként jól menö vállalkozó. Nekem szánalmas ha valaki bizonyos kor után betegesen fél egyedül lennu. Az ilyenek szerintem mindig és a mai napig el vannak kényeztetve. Valaki mindig kell hogy "fogja a kezüket". Beteges.
2013. dec. 5. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!