Hazamegyek az ünnepekre, normális, h ettől megzavarodtam?
Figyelt kérdés
3 hónapja jöttem ki külföldre egyetemre. Nagy reményekkel, h itt jó lesz. Jó is, van munkám is, jó lakásom, végül is haladok előre az életben. Nagyon vártam, h végre hazamehessek, de most hirtelen azt érzem, h nehéz lesz. H akkor távolról fogom látni az itteni életem, h mit nem csinálok jól, h miket vártam el magamtól és mit értem eddig el abból. Félek h szembesülök önmagammal, mikor visszamegyek oda ahonnan jöttem, ahol a családom ismer, de én azóta nyilván változtam, és ezt h fogadják majd...hirtelen annyira megijedtem h inkább haza se mennék, mert félek szembenézni a valósággal2012. dec. 15. 15:30
1/5 anonim válasza:
hidd el haza kell menned, ez egy jó önismereti tapasztalat lesz, persze, ijesztő az ilyesmi, de kell és hasznos, csak több leszel tőle
nekem is vannak hasonló érzéseim, bár én nem külföldre, csak pár km-rel arrébb egy másik városba költöztem, de nagyon megváltoztatott, új emberek, új helyzet stb.
csak gazdagabb leszel tőle, ha innen rálátsz majd az ottani helyzetedre összegészében
2/5 anonim válasza:
igen, de nyugi nem lesz semmi gond.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! örülök h ezt mondjátok, mert minél közelebb van az időpont annál kevesebb kedvem van. Olyan feszült vagyok h a barátommal veszekszem egy csomót, és nem értettem miért. De most rájöttem h ez az oka, tudok figyelni rá
2012. dec. 15. 15:52
4/5 anonim válasza:
Hidd el, csodálatos lesz. Ismét együtt a szeretteiddel, ismét beleszagolni a mama fazekába, ismét körbejárni a szülővárosodat, a környéket, a régi emlékek előjönnek.
Persze, te is változtál, de hidd el, ők is változtak. Kölcsönösen kell majd tudnotok elfogadni egymást olyannak, amilyenek most vagytok.
De csodálatos lesz, csak rajtatok áll, hogy az legyen!
5/5 anonim válasza:
Minden rosszindulat nélkül, ezt azért erősen túl komplikáltad, ok nélkül. Hiszen most is látod mit értél el, mi volt az elvárásod, ehhez nem kell haza utaznod. 3 hónap nagyon rövid idő, tehát az ember nem képes csodákra. Ami fontos, hogy járod az utad, külföldön vagy, újat próbálsz és csinálod. Ez jó. A dolgok meg alakulnak majd. Nem értem a problémádat, de szerintem te magad sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!