Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Teljesen megzavarodtam! 200...

Teljesen megzavarodtam! 200 kalória hány kilokalória? - nem találok sehol átváltást, ami normális lenne.

Figyelt kérdés
Köszi!
2012. jan. 14. 06:57
 1/10 anonim válasza:

A köznyelben a kilokalóriát (kcal) nevezik kalóriának.

Holott a kalória a kilokalória ezred része.

Tehát 200 cal= 0,2kcal.

2012. jan. 14. 07:14
 2/10 anonim ***** válasza:

de gondolom a kérdező kilojoule-ra gondolt (a másik energiaérték, amit a termékeken feltüntetnek). ha így van, akkor: 1 kcal = 4,1 kJ

de a neten sok átváltó is van /mondjuk főleg angol nyelven, gondolom/

2012. jan. 14. 08:53
 3/10 anonim ***** válasza:

ez a (nagyjából) legjobb adatbázis, ha valakit valami tényleg érdekel. matek vagy fizika résznél biztos vannak mennyiségek, átváltások.

[link]

szupiapróék meg amúgy is értékelni fogják. bármi kell, itt fenn lehet.

2012. jan. 14. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
mér, angolul mások az átváltási arányok?
2012. jan. 14. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
nem.
2012. jan. 14. 14:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok, kaptam egy steppert karácsonyra és azzal taposok minden este 20 percet, amivel 200 kalóriát égetek el, ezt írja ki, de a táblázatokban csak a kcal kifejezéseket találtam és nem tudtam, hogy hogyan kell átváltani. Akkor most az amit a gép kiír, hogy 200 kalória, az 200 kcal? Vagy hogy van ez? 20 perc steppereléssel 0,2 kcal elégetése...az nagyon durva lenne :-((((
2012. jan. 14. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
200kcal. de kezeld fenntartásokkal. nyilván nem mindegy mekkora az izomtömeged, stb. ez csak tájékoztató érték lehet.
2012. jan. 14. 20:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A szülés után rajtam maradt 15 kilót akarnám valahogy leadni, és mivel ez nem nagy gép és ahogy érzem a két hét alatt ér is azért valamit, a diéta mellett csak lemegy rólam vele valamennyi :-((( szóval izom nincs sajnos...csak zsír :-(((
2012. jan. 14. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:

ezért csinálnak mások teljes testes NAGY terhelésű (vagy ellenállású) edzést, amit a meglévő izomtömeget megtartja, és a legtöbbet kihozza belőle.

de ne aggódj, mert a jó diéta már önmaga azt jelenti, hogy fogysz vele. tehát jó diétát kövess.

sőt diétázni sem kell, csak eltalálni mennyivel egyél kevesebbet a megszokotthoz képest. ez mindenkinek menne, csak kellő profizmussal állj hozzá a problémáról, ne vedd félvállról mert nem egyszerű dolog!

2012. jan. 14. 22:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, --- hát sokat változtattam, semmi nasi, édesség, és amit megfogadtam, nagyon jó tipp volt, hogy az én tányérom már nem a rendes, hanem a desszertes, mert annyira igaz, hogy az ember a szemével eszik gyakorlatilag. Ugyanúgy jóllakottnak érzem magam a fele akkora tányérnyi ennivalóval is...és este fél 6-6 után semmi ennivaló másnap reggelig. Tészta minimális, péksüti egy nap egy zsemle és kész, kenyér nincs, rizs kiiktatva. A reggelire is rá kellett szoknom, mert a gyerkőc miatt sosem volt rá időm. Igyekszem nagyon, remélem nemsokára lesz eredménye :-)
2012. jan. 15. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!