Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a férje jár éjszakára, ti nem féltek egyedul? En
ilyenkor hazamegyek a szuleimhez, de a ferjem szerint ez nem
normalis. Szerintetek?
Ui
Tesőm nem is tudta rendesen feldolgozni, ő 10 éves volt az utolsó betöréskor...kellett is pszichológus segítsége... A komfort és biztonságérzetét sikerült helyretenni..tudnak segíteni..
2013. nov. 29. 09:11
Tényleg gyerekesen viselkedsz, szaladsz haza anyucihoz. Minek mentél akkor férjhez? Fel kéne már nőni és feleséget játszani, nem pedig kislányt.
2013. nov. 29. 09:11
Az én férjem is heti 3x-4x éjszakás.Meg sem fordult a fejemben,hogy elmenjek máshova aludni,pedig ugyan abban a cipőben járunk.Szeptemberben költöztünk ide és ebben a hónapban kezdte.Csak annyi,hogy én 26 éves vagyok,de szerintem ez nem korfüggő.
Végy erőt magadon,ha lesz babátok,őt is hurcolni akarod minden éjszakás műszak alkalmával?
Egyébként a munkában,hogyan érsz be,előbb kelsz ezért?
2013. nov. 29. 10:03
Kutya vagy macska beszerzése nem opció? Szerintem egészségesebb, mint hazajárni, és talán a szorongásod is szép lassan csillapodna.
2013. nov. 29. 10:43
Szüleim kb. 12 éves koromtól gyakran hagytak otthon éjszakára, mikor hétvégente a barátaikhoz mentek, vagy máshova. Mondjuk olyan éjjel 2-4 között hazajöttek, de akkor is elég sokat voltam egyedül. Egy 200 nm-es ház se túl barátságos éjszaka egyedül, néha én is figyeltem a neszekre, de aztán erről hamar letettem, mert rájöttem, felesleges magam stresszben tartani. Ha nem tudtam volna ellazulni, akkor már magamtól is tudtam volna, hogy pszichológusra szorulok, ugyanis nem normális magatartás rettegni a sötétben egyedül a saját házunkban, a megszokott környezetünkben. Eltelt azóta 15 év, ma már kifejezetten szeretek egyedül lenni éjszakánként, bár nem sokszor vagyok, de egyáltalán nincs bennem semmi negatív érzet ezzel kapcsolatban. A férjednek igaza van, nem normális a viselkedésed. Keress segítséget, vagy nőj fel magadtól.
2013. nov. 29. 10:43
Detto:)
Mi még csak jegyesek vagyunk, 4 éve élünk együtt, de én eddig 1x aludtam egyedül a lakásunkban. Akkor is úgy aludtam el, hogy végig ment a tv, amíg el nem aludtam. De ha ne adj Isten, vmiért nem alszik otthon, akkor hazamegyek én is a szüleimhez - 40km-re. Nem alszom egyedül, nem érzem magam biztonságban.
2013. nov. 29. 10:46
Minek megy az férjhez, aki bepisikél a bugyikájába és szalad anyucihoz, ha egyedül kell maradnia... Ez beteges, már bocs, semmiképpen sem normális. Hány éves vagy? Ezek szerint még sosem éltél egyedül, és mindig másra támaszkodtál. Éljenek a társfüggők.
2013. nov. 29. 11:27
27-es! Ez nem "társfüggőség", csupán arról szól, hogy az ember társas lény. Nem baj az, ha nem szeret egyedül aludni. Lehet, hogy nem lakott egyedül, mert nem volt indokolt, meg pl. nem mindenki tud egyedül elköltözni.
2013. nov. 29. 13:37
Nem félek!
Eléggé beteges, hogy ilyenkor anyádékhoz rohangálsz haza.... Fel kellett volna elsőnek nőnöd és utána férjhez menni, de mivel ez nálad kimaradt próbálj felnőtt ember módjára viselkedni!
Ha gyereketek lesz akkor is hazafogsz járkálni?
Ez már szánalmas dolog! Neked még otthon kellene ülni anyuci nyakában! Pfff
2013. nov. 29. 13:49
szerintem sem normális, azért külön család vagytok, nem kéne félned. Ha messzebb laknak a szüleid? vagy ne adj isten már nem lesznek? gyereked lesz? Felnőtt nő vagy könyörgöm. Én azért még ki tudok akadni az ilyenen egy kicsit, bocsánat.
2013. nov. 29. 14:27
Kapcsolódó kérdések: