Ha elköltözöm (vagy csak hazamegyek) megmenthető a kapcsolatunk?
3éve vagyunk együtt... mindenki szemében álompárként!
Aztán egyik pillanatról a másikra minden megváltozik, és közli velem,, hogy nem helyes a mi kapcsolatunk, mert én sokkal jobban szeretem őt, mint ő engem.
Azt mondja, mellettem mindene meg van, és őt még sose szerette ennyire senki mint én, mégis azt mondja, besokalt!
Tény, hogy nagyon szeretem őt, és mindenképp meg szeretném menteni a kapcsolatunkat, kérdés ő akarja e... ő velem akar e maradni.
Nem akarok taktikázni, én kimutatom az érzelmeim... semmi értelme megjáátszani magam. Eddig tényleg minden rendben működött... semmi gond nem volt.
mit tegyek?
Éppen tegnap mentek haza barátnőmék, az új barátjával itt töltöttek pár napot nálunk. Először -bevallom "férfiasan"-irigykedtem rá, mert a pasi igazi hősszerelmes módjára vallott percenként szerelmet, kiszolgálta, a gondolatát kitalálta, körülrajongta, amit akartok. Aztán, amikor már ez a 3. nap is így volt, én már sikítottam volna szívem szerint... Borzasztó volt ez az állandó fojtogató imádat! A férjem durcásan külön is vonult, ő így tüntetett:)
Szóval, arra akartam kilyukadni, hogy ha te csak ennek a töredékével imádod a barátod, akkor lehet, hogy csak levegőhöz akar jutni(?).
szerintem is beszélj vele hogy gondolkodnod kell és költözz el ne pár napra hanem pár hétre.te ne keresd őt akármennyire is hallani akarod a hangját.hagyd hogy ő lépjen előbb.ha nem keres akkor tényleg nem érdemel meg téged.
de egy kis idő és hátha belátja hogy igenis ő is szeret téged annyira mint te őt.
lehet azt hiszi hogy már csak megszokásból van veled és hogy már nem is szerelmes beléd.hagyd hogy tisztázza magába a dolgot.ha tényleg szerelmes akkor keresni fog téged.
ha meg már csak a megszokásból van veled akkor jobb minél hamarabb befejezni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!